YU MAN RACE OBSTACLE RUN

28 augustus 2022

Op 28 augustus 2022 gaat de allereerste editie van de spectaculaire YU MAN RACE van start! Dé Next-Level versie van de StrongMan- en StrongSisterRun: de bekende obstacle runs in Hellendoorn. Het verschil? De Strong Sisters met ballen worden niet gescheiden van de Strong Men met baarden. De YU MAN RACE is er voor iedereen, want iedereen heeft YU MAN guts! De YU MAN RACE is een spectaculaire race voor alle niveaus! Beginners or winners, for gold or for fun, individuals or teams. Je kiest zelf jouw afstand (5, 10, 15 of 21 km) en beleeft de 4 verschillende elementen; MODDER, WATER, LUCHT EN VUUR op maar liefst 4 verschillende terreinen! Wil jij een moddervette en sportieve uitdaging voor het nieuwe jaar? Wij dagen jou en je vrienden uit om mee te doen aan de YU MAN RACE OBSTACLE RUN. Dé vernieuwde obstacle run op 28 augustus 2022 in Hellendoorn! Deze wil je niet missen!

Bestel direct je tickets Bekijk het parcours
ONTDEK DE YU MAN RACE
OBSTACLE RUN

OBSTACLE RUN TICKETS

De YU MAN RACE is een spectaculaire race voor alle niveaus! Beginners or winners, for gold or for fun, individuals or teams. Je kiest zelf jouw afstand (5, 10, 15 of 21 km) en beleeft de 4 verschillende elementen; MODDER, WATER, LUCHT EN VUUR op maar liefst 4 verschillende terreinen!

5km
OBSTACLE RUN

De 5KM is een echte ‘fun run’ en staat geheel in teken van plezier maken!

inclusief
 • FINISHER Medaille
 • Gaderobe
 • Sportdrank
bestel tickets
10km
OBSTACLE RUN

De 10KM variant biedt meer uitdaging en daarom erg geschikt voor de bikkels!

inclusief
 • FINISHER Medaille
 • Gaderobe
 • Sportdrank
bestel tickets
15km
OBSTACLE RUN

Zet je graag een stapje extra? Ga dan voor de uitdagende 15KM!

inclusief
 • FINISHER Medaille
 • Gaderobe
 • Sportdrank
bestel tickets
De challange!
21km
Obstacle run

Ga voor het maximale en onthoud: “Pain is temporary, pride is forever!”

inclusief
 • FINISHER Medaille
 • Gaderobe
 • Sportdrank
bestel tickets

Wat krijg je bij de tickets

Bij het bestellen van een ticket voor de YU MAN RACE OBSTACLE RUN krijg je niet alleen een startbewijs maar ook een onderstaande extra's:

STARTBEWIJS (5, 10, 15 OF 21KM)
FINISHER MEDAILLE
TRAININGSSCHEMA VOOR 50 EN 100 DAGEN
LIVE TRACKING FOR YOUR FANS
WARME DOUCHE
KLEEDKAMER EN TOILETTEN
ACTIEFOTO’S
TIPS EN ADVIEZEN
YMR EVENT APP

Het parcours

Het unieke parcours loopt dwars door de bosrijke omgeving van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug en het centrum van Nijverdal. Dit maakt de YU MAN RACE OBSTACLE RUN dé mooiste van Nederland. Doe mee aan de OBSTACLE RUN als individu of als team en man, vrouw, jong of oud, iedereen is gelijk! Ons doel is om op alle niveaus een sportieve uitdaging te bieden. Zodra het parcours bekend is, plaatsen we deze hier. Volg onze social media kanalen voor de laatste informatie en updates.

http://yumanrace.com/wp-content/uploads/2022/04/YU-MAN-VALLEY-21-KM-1.png
http://yumanrace.com/wp-content/uploads/2022/04/YU-MAN-VALLEY-15-KM-1.png
http://yumanrace.com/wp-content/uploads/2022/04/YU-MAN-VALLEY-10-KM-1.png
http://yumanrace.com/wp-content/uploads/2022/04/YU-MAN-VALLEY-5-KM-1.png

STRIJDEN ALS EEN COMPETITOR OF MEEDOEN AAN WORLD SERIES?

Wil jij tijdens de YU MAN RACE OBSTACLE RUN de strijd aangaan met de top? Neem dan deel aan dit event als COMPETITOR! Kies bij inschrijving voor een competitor ticket en strijd mee voor een podiumplek! Of wil je kwalificeren voor het NEDERLANDS, EUROPEES of WERELDKAMPIOENSCHAP Obstacle Course Running? YU MAN RACE (voorheen StrongmanRun) is als eerste Obstacle Run in Europa aangemerkt als World Serie-event. Op zaterdag 27 augustus 2022 organiseren wij om 18 uur het koningsnummer van de World Series: de 400 meter obstacle run en zondagmorgen 28 augustus om 11 uur wordt de YU MAN RACE OBSTACLE RUN geopend met de World Series 6KM. Kies bij inschrijving voor WORLD SERIES OBSTACLE RUN (FISO) en wie weet staat jij op het podium!

INSCHRIJVEN COMPETITOR!
SCHRIJF JE NU IN!