YU MAN RACE THROWDOWN

2 juli 2022

Open for every level and no qualifier! We kijken terug op een fantastische eerste editie van de YU MAN RACE THROWDOWN en kijken uit naar de twee editie, die plaatsvindt op zaterdag 2 juli 2022! De YU MAN RACE THROWDOWN is een uitdagend Next-Level event. Hét event voor sportieve mannen en vrouwen, die graag aan Obstacle Runs, CrossFit, BootCamp, Fitness of Survivalruns doen. Ga samen met vrienden, collega's of familie de strijd aan. Obstakels en workouts worden tijdens de race gecombineerd en jij bepaalt zelf hoe ver je gaat; 1.6KM, 3.2KM of 4.8KM. De YU MAN RACE THROWDOWN bevat geen complexe oefeningen en is een toffe uitdaging voor de fanatiekelingen, maar zeker ook geschikt voor recreatieve sporters. Ga je voor de snelste tijd of ervaar je de tijd van je leven?! It’s up to you! Zaterdag 2 juli 2022, FBK stadion in Hengelo SEE YU THERE!

Bestel direct je tickets Bekijk het parcours
ONTDEK DE YU MAN RACE
THROWDOWN

THROWDOWN TICKETS

De YU MAN RACE THROWDOWN is een uitdagend Next-Level event. Hét event voor sportieve mannen en vrouwen, die graag aan Obstacle Runs, CrossFit, BootCamp, Fitness of Survivalruns doen.

1.6km
THROWDOWN

Tijdens de 1.6KM loop je 2 rondes en deze afstand duurt ongeveer 30 minuten!

inclusief
  • FINISHER Medaille
  • Garderobe
  • Sportdrank
bestel tickets
3.2km
THROWDOWN

De 3.2 KM variant biedt meer uitdaging, je loopt 4 rondes, duurt ongeveer 60 minuten en daarom erg geschikt voor de bikkels!

inclusief
  • FINISHER Medaille
  • Garderobe
  • Sportdrank
bestel tickets
De challange!
4.8km
THROWDOWN

Zet je graag een stapje extra? Ga dan voor de uitdagende 4.8 KM. Bij deze afstand loop je 6 rondes en het duurt ongeveer 90 minuten!

inclusief
  • FINISHER Medaille
  • Garderobe
  • Sportdrank
bestel tickets

Wat krijg je bij de tickets

Bij het bestellen van een ticket voor de YU MAN RACE THROWDOWN krijg je niet alleen een startbewijs, maar ook onderstaande extra's:

STARTBEWIJS (1.6, 3.2 OF 4.8KM)
FINISHER MEDAILLE
SPORTDRANK, WATER & FRUIT
GARDEROBE
WARME DOUCHE
ACTIEFOTO'S
TIPS & ADVIEZEN

Het parcours

Het parcours van de YU MAN RACE THROWDOWN is voor alle afstanden gelijk. Je maakt alleen zelf de keuze of je voor 1.6KM (2 rondes), 3.2KM (4 rondes) of de maximale afstand van 4.8KM (6 rondes) gaat! Je start in de buitenbaan, in heats van 8 personen, aan een race met obstacles en wordt flink uitgedaagd in de workout zones. Hoe vaak jij de buitenring van het stadion loopt is afhankelijk van de door jou gekozen afstand. Ga je bijvoorbeeld voor de 3.2KM? Dan loop je 4 rondes van het buitenparcours (nr. 1 t/m 10) en beleef je daarna als afsluiter de finale-onderdelen (nr. 11 t/m 16) op het middenterrein. Kies je voor de 4.8KM? Dan loop je het buitenparcours 6 keer en eindig je daarna met de finale-onderdelen (nr. 11 t/m 16) op het middenterrein. Bij de finish ontvang je je welverdiende medaille. Hiernaast zie je de visual van het YMR THROWDOWN parcours op 2 juli 2022. Daarnaast hebben we de OBSTACLE INSTRUCTIES YU MAN RACE THROWDOWN 2022 en de WORKOUT STANDARDS YU MAN RACE THROWDOWN 2022 voor jullie uitgeschreven. Wij willen met de THROWDOWN hét sportevent zijn voor iedereen, dus je kunt per workout kiezen voor welke variant je gaat. Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, mail dan gerust naar info@yumanrace.com SEE YU 02.07.2022 in het historische FBK Stadion in Hengelo!

SCHRIJF JE NU IN!