YU MAN RACE THROWDOWN

24 juni 2023

Open for every level and no qualifier! De YU MAN RACE THROWDOWN is een uitdagend Next-Level event. Hét event voor sportieve mannen en vrouwen, die graag aan Obstacle Runs, CrossFit, BootCamp, Fitness of Survivalruns doen. Obstakels en workouts worden tijdens de race gecombineerd en jij bepaalt zelf hoe ver je gaat; 1.6KM, 3.2KM of 4.8KM.

Bestel direct je tickets Bekijk het parcours
ONTDEK DE YU MAN RACE
Throwdown

THROWDOWN TICKETS

1.6KM
THROWDOWN

Wil jij graag samen een sportieve uitdaging aangaan? Ga dan voor de 1.6KM en overwin samen de BUDDY EDITION. Tijdens de 1.6KM loop je samen met je buddy 2 rondes, deze afstand duurt ongeveer 30 minuten! | Vanaf 11:15

3.2KM
THROWDOWN

De 3.2 KM variant biedt meer uitdaging, je loopt 4 rondes, duurt ongeveer 60 minuten en daarom erg geschikt voor de bikkels! | Vanaf 10:00

4.8KM
THROWDOWN

Zet je graag een stapje extra? Ga dan voor de uitdagende 4.8 KM. Bij deze afstand loop je 6 rondes, het duurt ongeveer 90 minuten! | Vanaf 12:15

De inschrijvingen voor deze editie zijn gesloten

Bekijk de merch.
deelnemers tijdens de yu man race throwdown
crossfit tijdens de yu man race throwdown

Ga samen met vrienden, collega's of familie de strijd aan

We kijken terug op een fantastische tweede editie van de YU MAN RACE THROWDOWN en kijken uit naar de derde editie, die plaatsvindt op zaterdag 24 juni 2023! De YU MAN RACE THROWDOWN bevat geen complexe oefeningen en is een toffe uitdaging voor de fanatiekelingen, maar zeker ook geschikt voor recreatieve sporters. Ga je voor de snelste tijd of ervaar je de tijd van je leven?! It’s up to you!

Zaterdag 24 juni 2023, FBK stadion in Hengelo

SEE YU THERE!

BESTEL DIRECT JE TICKETS

Wat krijg je bij de tickets

Bij het bestellen van een ticket voor de YU MAN RACE THROWDOWN krijg je niet alleen een startbewijs maar ook onderstaande extra's:

startbewijs TOEGANG TOT HET FBK STADION
tips en schema TIPS & ADVIEZEN
kleedkamers BEVEILIGDE GARDEROBE
drinks SPORTDRANK, WATER & FRUIT
douche WARME DOUCHE
finishfoto ACTIEFOTO'S
medaille FINISHER MEDAILLE

Het parcours

Het parcours van de YU MAN RACE THROWDOWN is voor alle afstanden gelijk. Je maakt alleen zelf de keuze of je voor 1.6KM (2 rondes), 3.2KM (4 rondes) of de maximale afstand van 4.8KM (6 rondes) gaat! Je start in de buitenbaan, in heats van 8 personen, aan een race met obstacles en wordt flink uitgedaagd in de workout zones. Hoe vaak jij de buitenring van het stadion loopt is afhankelijk van de door jou gekozen afstand. Ga je bijvoorbeeld voor de 3.2KM? Dan loop je 4 rondes van het buitenparcours en beleef je daarna als afsluiter de finale-onderdelen op het middenterrein. Bij de finish ontvang je je welverdiende FNSHR medaille. Wij willen met de THROWDOWN hét sportevent zijn voor iedereen, dus je kunt per workout kiezen voor welke variant je gaat. Mocht je nog vragen en/of opmerkingen hebben, mail dan gerust naar info@yumanrace.com SEE YU 24.06.2023 in het historische FBK Stadion in Hengelo!

Throwdown parcours
Throwdown parcours
Throwdown parcours
Throwdown parcours
buddy edition yu man race throwdown
de monkeybar wordt overwonnen tijdens de yu man race throwdown
buddy edition yu man race throwdown
buddy edition yu man race throwdown

NIEUW: BUDDY EDITION

Wil jij graag samen een sportieve uitdaging aangaan? Ga dan voor de 1.6KM en overwin samen de BUDDY EDITION. Tijdens de 1.6KM loop je samen met je buddy 2 rondes, deze afstand duurt ongeveer 30 minuten!

BESTEL JE TICKETS
Whatsapp ons!
SCHRIJF JE NU IN!