test

logo spieren voor spieren

De samenwerking met de YU MAN RACE past helemaal binnen ons DNA. Dat de deelnemers hun gezonde spieren in gaan zetten voor kinderen met zieke spieren, vind ik fantastisch!

Minke Booij spieren voor spieren
Minke Booij Spieren voor Spieren
logo univé

Wij vinden bewegen belangrijk en gaan uitdagingen niet uit de weg. Voor deelnemers van de YU MAN RACE geldt dit ook. Univé draagt lokale evenementen een warm hart toe en wij zijn dan ook trotse partner van de YU MAN RACE!

Pieter-Jan Varekamp Univé
logo werken bij defensie

Een nieuwe samenwerking met de YU MAN RACE! Samen tegen het stigma ''alleen voor vrouwen'', dit geldt niet bij Defensie en niet bij de YU MAN RACE. Met het Female Force programma staan we aan het begin van een samenwerking!

Permata de Geus Werken bij Defensie
logo landrover munsterhuis exclusief

De YU MAN RACE en Land Rover Munsterhuis passen gewoon goed bij elkaar. Een Land Rover is gemaakt om obstacles te overwinnen. Dit zien we ook terug bij de organisatie en deelnemers van de YU MAN RACE. Samen gaan we tot het uiterste!

Herald Oude Hendrikman Munsterhuis Exclusief
logo heutink

Als je een familiebedrijf bent en als bedrijfsmotto ‘Samen sterk’ hebt, dan kun je niet anders dan partner zijn van de YU MAN RACE. Al jaren zijn we trotse partner en kijken we er enorm naar uit met een groot Heutink team mee te doen.

Henk Fokke Heutink
logo moddit

Samen met onze klanten gaan we tot het uiterste om de organisatie online te laten scoren, o.a. met sterke campagnes en moddervette websites! Ook voor de YU MAN RACE gingen wij de uitdaging aan voor een betere online presentatie!

Sjoerd van der Hulst Digital Agency Moddit
logo runners world

Zoveel mogelijk mensen het plezier van hardlopen te laten ervaren, dat is de missie van Runnersworld. Of je nu loopt in het bos, langs de weg, op de atletiekbaan of door de modder, bij Runnersworld helpen we je graag!

Frank Wallet Runnersworld
logo sportvoeding

Als Benelux marktleider in sportvoeding in de duursport zijn wij dé specialist in sportvoeding en adviezen. Daarnaast zijn wij supporter en trotse partner van de YU MAN RACE. Een uniek evenement!

Henk-Jan Koershuis Sportvoedingwebshop.com
logo eshuis

Met het Eshuis actief programma hopen we een positieve en sportieve vibe bij de medewerkers te activeren. Deelname aan de YU MAN RACES is de challenge, niet persé een podiumplek, maar er juist met z’n allen voor gaan.

Harold Scheur Eshuis Accountants
logo gorillagrip

Het maximale uit jezelf halen, wat jouw niveau ook is. Dit geldt voor de deelnemers van YU MAN RACE en dit is waar GorillaGrip ook voor gaat én staat. Ons sportmateriaal is gemaakt om intensief gebruikt te worden, wat perfect aansluit bij dit evenement!

Mark Veldman GorillaGrip BV
logo reggeborgh

De SCHOOL TOUR laat kinderen op een laagdrempelige en leuke manier kennis maken met sport en obstaclerunning specifiek. Wij bouwen graag mee aan dit sympathieke initiatief!

Inge Wessels Reggeborgh
logo volkerwessels

Als grootste bouwer van Nederland is het ons wel toevertrouwd uitdagende obstakels te bouwen voor de YU MAN RACE deelnemers! Daarnaast biedt dit partnership onze medewerkers de mogelijkheid lekker in beweging te zijn en deel te nemen aan een uniek en spectaculair event!

VolkerWessels
Marnix Drysdale VolkerWessels
logo bolk

Samen grenzen verlegen, tot het uiterste gaan, oplossingen vinden en plezier beleven. Daarin vinden Bolk Transport en de YU MAN RACE deelnemers elkaar en daarom zijn we wederom partner van de YU MAN RACE.

Andre Pluimers BOLK Transport BV
logo previder

Previder is een trotse partner van het mooiste sportevenement in de regio. Wij hechten veel belang aan teambuilding en de YU MAN RACE is bij uitstek hét event waarbij onze collega’s tot het uiterste moeten gaan.

Tim Timmerman Previder
logo craft

Een mooi evenement met veel sportiviteit, enthousiasme en gezelligheid, iets wat super goed past bij ons. De energie en passie van de deelnemers is gaaf om te zien en het is mooi om als merk hier een bijdrage aan te kunnen leveren!

Martijn de Munnink Craft Sportswear Benelux
logo waypoint

Een sporthorloge, als serieuze sporter kan je eigenlijk niet meer zonder. Bij WayPoint Garmin weten we precies welk horloge bij jouw wensen past. Kom kijken en vergelijken!

Eric Havinga Waypoint Garmin
logo urban-sky

Samen sterk en bouwend aan de toekomst om nog meer spectaculaire obstakels neer te zetten! We build next level!

Rick Urban Urban-sky
logo DPG-media

Als grootste lokale mediapartij biedt DPG Media jou de meeste merken die er in Nederland écht toe doen en die iedere doelgroep gericht bereiken. Merken die het meest vertrouwd en gewaardeerd worden. Die worden bekeken door échte Nederlanders. Vooral digitaal, maar ook op papier en radio. Merken die voor advertentiecampagnes gewoon doen wat ze beloven, want ze bieden een omgeving die lezers écht vertrouwen.

Foto Niek Schelders
Niek Schelders DPG Media
Blauw roze Logo Colorful Fireworks Events partner YU MAN RACE
logo bruggink sports constructions
logo ctt
logo DJ VOOR JOU
logo team5pm
logo eurol lubricants
logo timelight reclame
logo reflex
logo jumbo
logo de wilgenweard nijverdal
logo bakermat
logo inov-8
logo klein kromhof
logo feestdeco
logo mylaps
logo tencate
logo lintire
logo gemeente hellendoorn
logo de ijsfiets
logo Gebakhuus
logo staatsbosbeheer
logo grondverzetbedrijf oosterveld bv bornerbroek
logo moodstudios
logo always prepared
logo coca-cola
logo ROSS SALLAND
logo ASSAULT FITNESS
logo allsur5
logo mike rikken photography
logo AUTOBEDRIJF BIE OLTHOF
logo go-kids
logo concept 2
SCHRIJF JE NU IN!