Vacature

Hé YU,

Ben jij een enthousiaste alleskunner met een hands-on mentaliteit en vind je het leuk om kinderen in beweging te zetten en houden? Dan heeft YU MAN RACE B.V. een toffe werkplek voor jou! (NIJVERDAL 20-24 UUR)

WIE WIJ ZIJN
Met een jonge dynamische club mensen organiseren wij in Hellendoorn sinds 2012 één van de mooiste OBSTACLE RUNS van Europa. Dit doen we sinds 2020 onder onze nieuwe naam: YU MAN RACE! Onder deze naam organiseren we dit jaar zes unieke en spectaculaire events. Gezondheid vinden we ontzettend belangrijk. Daarom brengt YU MAN RACE, samen met haar partners, Nederland in beweging.

YU MAN RACE wil laten zien dat sporten leuk is, zeker OBSTACLE RUNNING!

Om kinderen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met deze leuke en uitdagende sport, organiseren we sinds vorig jaar de YU MAN RACE SCHOOL TOUR. Tijdens de SCHOOL TOUR zetten we op het schoolplein een uniek parcours neer met leuke obstakels. De SCHOOL TOUR is een groot succes; basisscholen zijn razend enthousiast! Vanwege de grote vraag en het uitbreiden van de SCHOOL TOUR zijn wij per direct op zoek naar versterking van ons team.

WAT JE DOET ALS SCHOOL TOUR MEDEWERKER
Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van YU MAN RACE SCHOOL TOUR. Samen met jouw enthousiaste collega’s ga je met een mobiel parcours langs basisscholen. Je houdt je bezig met de voorbereiding, het op- en afbouwen van het parcours, voert de activiteiten uit en begeleid de kids van begin tot eind.

WIE JE BENT
Je bent enthousiast, je vindt het leuk om kids in bewegingen te brengen en je bent sportief. Je hebt een hands-on mentaliteit en weet als geen ander hoe je kinderen moet laten zien dat sporten leuk is, zeker als ze dat samen met vriendjes en vriendinnetjes doen.

WAT WE BIEDEN
⨺ Contract voor 20-24 uur per week;
⨺ Een salaris wat past bij jouw kennis en ervaring;
 Pensioenopbouw in pensioenfonds horeca & catering;
⨺ Alle ruimte om te groeien in je functie en binnen het bedrijf;
⨺ Deelname aan andere sportevents (in kader stimulering gezonde levensstijl);

SOLLICITEREN
Herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Stuur dan je CV met een beknopte motivatie naar Bas via info@yumanrace.com.  Voor vragen staan we je graag mondeling te woord op tel. 0548 – 85 98 06.

Whatsapp ons!
SCHRIJF JE NU IN!