Bereikbaarheid

Locatie YU MAN RACE
Koersendijk 3, 7443 PP Nijverdal.

Fiets
Je fiets kun je parkeren aan de Koersendijk, Duivecatelaan, Willem de Clercqstraat in Nijverdal of bij het station. Volg de bordjes P-fiets.

Openbaar vervoer
De start ligt op minder dat 250 meter van station Nijverdal.  Tip: Je kunt bijvoorbeeld ook tot Station Raalte of Wierden rijden, daar parkeren en dan het laatste stukje met de trein! Snel, effectief en geen files en wachttijden.

Goed voorbereid op pad
In het weekend wordt er regelmatig gewerkt aan het spoor dat van invloed kan zijn op je treinreis. Vanaf 10 dagen voor vertrek is de NS Reisplanner bijgewerkt en zie je precies wat dit mogelijk voor jouw reis betekent. Kijk kort voor vertrek nogmaals voor de meest actuele informatie.

Let op! We verwachten een groot aantal deelnemers en toeschouwers. Houd daarom rekening met extra drukte tijdens jouw reis naar de YU MAN RACES.

Route per auto
Vanaf de A1 volg je de borden Rijssen en vervolgens Nijverdal/Hellendoorn. Wanneer je in Nijverdal of Hellendoorn aankomt word je vriendelijk verzocht de P-borden te volgen.

Parkeren
Er zijn vanaf 9.00 uur parkeerplaatsen beschikbaar in de buurt van het parcours. Er geldt een vriendelijk verzoek om de borden te volgen. Houd rekening met files.

Er zijn ook parkeerplaatsen verder weg gelegen van het Start/Finish terrein. Houd rekening met een extra looptijd van ongeveer 20 minuten.

Whatsapp ons!
SCHRIJF JE NU IN!