Business Race

Weer eens écht iets gaafs doen met collega’s?

Samen een toffe en sportieve uitdaging aangaan waarbij jullie veel plezier beleven, maar waarbij ook gewerkt wordt aan teambuilding? Schrijf je dan samen met jouw collega’s en/of relaties in voor de YU MAN RACE BUSINESS RACE; de moddervetste uitdaging en een echt NEXT-LEVEL teambuilding activiteit. Ga de strijd aan met ruim honderd andere teams tijdens de YU MAN RACE OBSTACLE RUN. Wie weet wordt jouw bedrijf wel de fitste en snelste!

Maar of jullie nu gaan voor de snelste tijd, of de tijd van jullie leven, de YU MAN RACE biedt voor iedereen een passende sportieve uitdaging; voor jong en oud, beginner or winner, for gold or for fun! De BUSINESS RACE is dé ultieme vorm van teambuilding en een ervaring waar je als team nog lang met een grote grijns over napraat bij de koffie!

 

groep collages finish

 

YU’RE COMPANY GAINS

Is jouw team klaar om deze sportieve uitdaging aan te gaan? Geef dan snel je team op want vol=vol. Met het YU MAN RACE BUSINESS PAKKET geniet jij met jouw collega’s van een gezellige en sportieve dag, met toegang tot de VIP, eten en drinken voor en na de race, team foto’s en een felbegeerde medaille. En, om jullie helemaal klaar te stomen voor de race, kunnen jullie voorafgaand aan het event meedoen aan één van de voorbereidingstrainingen.

► STARTBEWIJS VOOR YMR HALF MARATHON OF OBSTACLE RUN
► DEELNAME VOORBEREIDINGSTRAINING
► TOEGANG TOT DE SPECIAAL INGERICHTE VIP AREA VOOR EN NA DE RACE
► ONTVANGST DOOR EEN BARISTA MET KOFFIE OF THEE
► DRANK GEDURENDE DE DAG INBEGREPEN
► TEAMFOTO’S VOOR EN NA DE RUN
► KLEEDRUIMTE MET DOUCHE EN SANITAIR (EXCLUSIEF VOOR BUSINESS RACE DEELNEMERS)
► FELBEGEERDE MEDAILLE
► UITGEBREID BUFFET IN VIP AREA (EXCLUSIEF VOOR BUSINESS RACE DEELNEMERS)

 

SAMEN MET YU’RE COMPANY MEEDOEN

08.09.2024 OBSTACLE RUN, EVENEMENTENWEIDE, NIJVERDAL
De YU MAN RACE OBSTACLE RUN is dé Next-Level variant van de StrongmanRun en StrongSisterRun. Deze obstacle run is een unieke combinatie van het gevarieerde en uitdagende parcours door een van de mooiste hardloopgebieden van Nederland. Naast de vele natuurlijke obstakels van de Diepe Zandkuil en het Stut tot de Regge moet je de 4 elementen van de natuur overwinnen; MUD, WATER, AIR and FIRE. Met vier verschillende afstanden is de OBSTACLE RUN geschikt voor iedereen. Gaan jullie voor de 5KM, 10KM, 15KM of 21KM?

MODDIT VIP AREA
Om het event helemaal compleet te maken worden jullie als deelnemers van de BUSINESS RACE zowel voor als na de race in de watten gelegd in de MODDIT VIP AREA. Na een vers bereide kop koffie door één van de barista’s, ben jij optimaal voorbereid op de race. Na afloop kun je een warme douche nemen en, onder het genot van een hapje en drankje, herstellen en nagenieten van de race.

 

VITALITEIT, VERBINDING & TEAMWORK!

In deze tijd is het verbinden met collega’s en het boosten van de teambuilding belangrijker dan ooit tevoren. Hoe leuk is het om samen met je collega’s toe te werken naar een sportief doel? En daarmee gelijk te werken aan de verbinding binnen je team en het bevorderen van je fitheid en een gezondere levensstijl? Moedig je collega’s aan in de voorbereiding naar de race en daag elkaar uit om maximaal te trainen! Je wilt immers samen, als team, fit en enthousiast aan de start verschijnen. Door het gezamenlijke karakter is het gemakkelijker om het sporten vol te houden! Dus kom van die werkbank af, stel jullie sportieve doel, en ga live dit gezamenlijke avontuur aan met jullie team! Met als climax; samen het uitdagende parcours aangaan van de spectaculaire YU MAN RACE.

TICKETS OBSTACLE RUN TICKETS HALF MARATHON
Whatsapp ons!
SCHRIJF JE NU IN!