Partnerclubs

BE PARTNERCLUB OF THE YU MAN RACE | NEXT-LEVEL SPORTS

Schrijf je in en wordt een PARTNERCLUB van de YU MAN RACE! Geniet van vele voordelen, leuke extra’s, kortingen voor jouw leden en de beste voorbereiding naar jullie doel! Ontvang een toolkit (poster, inschrijflijst en sticker) voor interne werving en naamsbekendheid via onze website voor jouw club.

Word ook een partnerclub! Train samen op een professionele en leuke manier naar jullie doel. Dit kan als individu of met (alle) leden van jouw club, sportschool, crossfitbox of personal training studio. Ga samen de uitdaging aan! Kies het event van de YU MAN RACE dat het beste bij jullie past.

Wat bieden we jou:

Δ 10% KORTING! Profiteer van 10% korting op alle startbewijzen voor je leden.

Δ MAKE IT HAPPEN!: Wij zorgen voor promotie materiaal, elke personal trainer of fitness manager of coach ontvangen een toolkit voor interne promotie. Ontvang een toolkit met video’s, posters, inschrijflijsten, en voorbeeldteksten voor sociale media en Whatsapp. Deze toolkit ontvang je zowel digitaal als geprint, om je te helpen bij het promoten van de YU MAN RACE binnen je club/sportschool.

Δ 100 DAGEN PROGRAMMA: Begeleid je leden in 100 dagen naar hun ultieme sportdoel. Je krijgt toegang tot meer dan 100 dagen trainingsprogramma’s in PDF-formaat, zodat je je leden optimaal kunt voorbereiden naar hun ultieme sportdoel.

Δ GRATIS STARTBEWIJS: Lijkt het je leuk om deze te gekke uitdaging samen je leden aan te gaan. Je ontvangt één gratis startbewijs voor een event naar keuze.

Δ GRATIS TRAINING: Gratis deelname aan een speciale trainingsmiddag voor trainers, inclusief koffie/thee, om je voor te bereiden op de race.

Δ MAXIMALE EXPOSURE: Je club/sportschool wordt vermeld op onze partnerclubs pagina met naam, adres, website en doorlink voor extra zichtbaarheid.

Δ SOCIAL MEDIA PROMOTIE: We zullen een special social media post maken bij het begin van onze samenwerking als official partner club, om de bekendheid van je club te vergroten.

 

Mis deze kans niet om je leden een onvergetelijke ervaring te bieden. Neem contact met ons op via info@yumanrace.com om je club aan te melden of voor meer informatie.

Whatsapp ons!
SCHRIJF JE NU IN!