Partnerclubs

BE PARTNERCLUB OF THE YU MAN RACE | NEXT-LEVEL SPORTS

Schrijf je in en wordt een PARTNERCLUB van de YU MAN RACE! Geniet van vele voordelen, leuke extra’s, kortingen voor jouw leden en de beste voorbereiding naar jullie doel! Ontvang een toolkit (poster, inschrijflijst en sticker) voor interne werving en naamsbekendheid via onze website voor jouw club.

Word ook een partnerclub! Train samen op een professionele en leuke manier naar jullie doel. Dit kan als individu of met (alle) leden van jouw club, sportschool, crossfitbox of personal training studio. Ga samen de uitdaging aan! Kies het event van de YU MAN RACE dat het beste bij jullie past.

Wat bieden we jou:
> Promotie onder huidige leden en voor werving van nieuwe leden
> Toolkit voor interne promotie (posters, inschrijflijsten, stickers, etc.)
> Gezamenlijk doel om voor te trainen
> Hulp met trainingsprogramma’s per afstand
> Deelname clinics en trainingen
> Korting op startbewijzen
> Bouwen aan community
> Partnerclub ontvangst op Start/Finish Area

 

PARTNERCLUB PAKKET | SPECIALE ACTIE VOOR DE OBSTACLE RUN OP 3 SEPTEMBER! 

Speciaal voor sportscholen, clubs, crossfitboxen of personal trainingsstudios hebben we een toffe actie!  Dit jaar hebben we speciaal voor sportscholen, clubs, crossfitboxen of personal trainingsstudios een extra area ingericht, namelijk BBQ CLUB AREA. Dit is een speciale AREA op het start-finish terrein. 

Lijkt het je leuk om deze te gekke uitdaging op 3 september samen met je leden aan te gaan? Geef je club dan nu snel op, ontvang 10% korting op een startbewijs voor jou en je leden, toegang tot BBQ CLUB AREA en maak kans op gratis startwijzen?

 

 

Whatsapp ons!
SCHRIJF JE NU IN!