SCHOOL TOUR

YU MAN RACE SCHOOL TOUR! 

Voldoende bewegen draagt bij aan zowel de fysieke als mentale gezondheid van leerlingen. De school is een omgeving waar veel kansen liggen, omdat kinderen er een groot deel van hun dag doorbrengen. Bewegen is goed, maar méér bewegen is beter. Of dat ten koste gaat van schoolprestaties? Uit onderzoek blijkt juist dat extra bewegen op school kan helpen bij het verbeteren van de concentratie, de rekenvaardigheid en het gedrag van leerlingen. Dus, aan de slag met bewegen en sport!

We willen met de School Tour kinderen stimuleren meer te gaan bewegen, wat nu steeds belangrijker wordt omdat men steeds minder gaat bewegen! Middels de School Tour laten we basisschoolkinderen zien dat sporten leuk is, zeker als je dat samen met vriendjes en vriendinnetjes doet. Op z’n dag worden kinderen uitgedaagd en meegenomen in de wereld van Obstacle Running. 

Parcours school tour yu man race

Tijdens de SCHOOL TOUR wordt voor alle materialen, die nodig zijn voor het parcours, gezorgd. Met onze speciale SCHOOL TOUR bus rijden we iedere dag naar een andere basisschool. Vervolgens bouwen we op het schoolplein een uniek parcours met vijf leuke obstakels. 

Nadat het parcours is opgezet op het schoolplein beginnen we met het programma. De SCHOOL TOUR is een volledig dagprogramma en geschikt voor alle kids van groep 1 t/m 8 en duurt 30 minuten per groep. Kinderen maken op een laagdrempelige manier kennis met deze leuke en uitdagende sport. Voor de onderbouw is het lekker bewegen, fun en samenwerken voor de bovenbouw biedt het daarnaast nog een extra uitdaging.

Na een succesvolle dag wordt al het materiaal weer in de bus geladen zodat we de volgende dag weer naar een andere basisschool kunnen gaan. Een groot deel van de kosten wordt gedragen door onze partners; Reggeborgh, Topicus, Munsterhuis Groep en Bruggink Sports Constructions daarnaast vragen we een kleine vergoeding van € 99,- excl. reiskosten. 

 

Lijkt het je tof als we ook bij jouw basisschool langskomen?

"*" geeft vereiste velden aan

Whatsapp ons!
SCHRIJF JE NU IN!