YU MAN RACE KIDS OBSTACLE RUN

27 augustus 2022

Op zaterdag 27 augustus 2022 klinkt het startschot van de eerste YU MAN RACE KIDS OBSTACLE RUN! Dit moddervette event vol uitdagende obstakels vindt plaats in Nijverdal (Gemeente Hellendoorn) en staat garant voor veel modder en FUN. De KIDS OBSTACLE RUN wordt gehouden in twee verschillende afstanden: 1.5KM en 3KM. Na een gezamenlijke warming-up begint de race vol toffe obstakels en grote modderbaden. De run staat in het teken van plezier hebben, samen met vriendjes en vriendinnetjes, ouders en/of begeleiders. Een groot feest voor ieder kind die avontuurlijk ingesteld is! Ben je in de leeftijd van 4-14 jaar, sportief, niet bang om vies te worden en een echte doorzetter? Dan is deze run echt iets voor jou! Bij inschrijving ontvang je een te gek YU MAN shirt en bij de finish word je opgewacht met een medaille. We hopen jou op 27 augustus 2022 aan de start te zien!

Bestel direct je tickets Bekijk het parcours
ONTDEK DE YU MAN RACE
KIDS OBSTACLE RUN

OBSTACLE RUN TICKETS

De YU MAN RACE KIDS OBSTACLE RUN is er voor ieder kind. Je kunt daarom ook kiezen tussen twee verschillende afstanden. Zodat alle kids tussen de 4 en 14 jaar een passende uitdaging hebben.

1.5km
KIDS OBSTACLE RUN

Het FUN parcours van de 1.5KM is er voor de bikkels tussen de 4 en 8 jaar, die niet bang zijn voor een leuke uitdaging! Er mag maximaal één ouder/verzorger per kind gratis meedoen, voor hen is opgeven niet nodig.

inclusief
  • FINISHER Medaille
  • FINISHER Shirt
  • Garderobe
  • Actie foto’s
bestel tickets
De challange!
3.0km
KIDS OBSTACLE RUN

Het parcours van de 3KM is voor jongens en meiden tussen de 9 en 14 jaar, die niet bang zijn voor een leuke uitdaging!

inclusief
  • FINISHER Medaille
  • FINISHER Shirt
  • Garderobe
  • Actie foto’s
bestel tickets

Wat krijg je bij de tickets

Bij het bestellen van een ticket voor de YU MAN RACE KIDS OBSTACLE RUN krijg je niet alleen een startbewijs maar ook een FINISHER SHIRT.

STARTBEWIJS (1.5 OF 3KM)
FINISHER MEDAILLE
ACTIE FOTO'S
SCHRIJF JE NU IN!