YU MAN RACE OBSTACLE RUN

8 september 2024

Op 08 september 2024 gaat de spectaculaire YU MAN RACE OBSTACLE RUN weer van start! Dé Next-Level versie van de StrongMan- en StrongSisterRun: de bekende obstacle runs in Hellendoorn. Het verschil? De Strong Sisters met ballen worden niet gescheiden van de Strong Men met baarden. De YU MAN RACE is er voor iedereen, want iedereen heeft YU MAN guts! De obstacle run is een spectaculaire race voor alle niveaus met spectaculaire en uitdagende hindernissen! Beginners or winners, for gold or for fun, individuals or teams. Je kiest zelf jouw afstand (5, 10, 15 of 21 km) en beleeft de 4 verschillende elementen; MODDER, WATER, LUCHT EN VUUR op maar liefst 4 verschillende terreinen!

Bestel direct je tickets Bekijk het parcours
ONTDEK DE YU MAN RACE
Obstacle Run

OBSTACLE RUN TICKETS

5KM
OBSTACLE RUN

De 5KM is een echte ‘fun run’ en staat geheel in teken van plezier maken! | vanaf 15:00

De challenge!
10KM
OBSTACLE RUN

De 10KM variant biedt meer uitdaging en daarom erg geschikt voor de bikkels! | vanaf 14:05

15KM
OBSTACLE RUN

Zet je graag een stapje extra? Ga dan voor de uitdagende 15KM! | vanaf 13:10

De challenge!
21KM
OBSTACLE RUN

Ga voor het maximale en onthoud: “Pain is temporary, pride is forever!” | vanaf 11:30

YU MAN RACE OBSTACLE RUN

BESTEL HIER JE TICKETS

Type ticket Aantal Prijs
OBSTACLE RUN 2024 - 5KM, STARTGROEP 1  52,50
OBSTACLE RUN 2024 - 5KM, BUSINESS RACE
 107,50

Doe mee aan de ultieme mud run

Ben je klaar voor een onvergetelijk avontuur vol modder en uitdagende obstakels? Meld je dan aan voor de Yu Man Race Obstacle Run. Bereid je voor om je fysieke en mentale grenzen te verleggen. Klim over hoge muren, trotseer modderige sloten en glijd door de meest uitdagende obstakels. Onze mud run is geschikt voor zowel beginnende sporters als ervaren obstacle runners. Of je nu een mud run rookie bent die zijn eerste uitdaging aangaat, of een doorgewinterde atleet die op zoek is naar een nieuwe uitdaging, deze obstacle run is voor jou! Kies uit verschillende afstanden en test jezelf op het niveau dat bij jou past.

Ontdek al onze events

Wat krijg je bij de tickets

Bij het bestellen van een ticket voor de YU MAN RACE OBSTACLE RUN krijg je niet alleen een startbewijs maar ook een onderstaande extra's:

startbewijs TOEGANG TOT DE YU MAN VALLEY
tips en schema TIPS EN ADVIEZEN
toilet KLEEDKAMERS EN TOILETTEN
yu man app YMR EVENT APP
tracker LIVE TRACKING FOR YOUR FANS
finishfoto ACTIEFOTO’S
douche WARME DOUCHE
medaille FINISHER MEDAILLE

Het parcours

Het unieke parcours loopt dwars door de bosrijke omgeving van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Dit maakt de YU MAN RACE OBSTACLE RUN dé mooiste van Nederland. Doe mee aan de OBSTACLE RUN als individu of als team en man, vrouw, jong of oud, iedereen is gelijk! Ons doel is om op alle niveaus een sportieve uitdaging te bieden. Bekijk hieronder het parcours van 2023. Volg onze social media kanalen voor de laatste informatie en updates.

Obstacle run parcours 5 km
Obstacle run parcours 10 km
Obstacle run parcours 15 km
Obstacle run parcours 21 km
COMPETITOR tijdens de yu man race obstacle run
Grootste tijgerbaan van Nederland – hindernis obstacle run
Man die apenhang over de sloot gaat

STRIJDEN ALS EEN COMPETITOR?

Wil jij tijdens de YU MAN RACE OBSTACLE RUN de strijd aangaan met de top? Neem dan deel aan de 21KM als COMPETITOR! Kies bij inschrijving voor een 21KM competitor ticket en strijd mee voor een podiumplek!

INSCHRIJVEN COMPETITOR

Veelgestelde vragen over de Obstacle Run

Wat is de minimum leeftijd voor deelname aan de Obstacle Run?
De minimale leeftijd verschilt per afstand. 5 km: 12 jaar, 10 km: 14 jaar, 15 km: 16 jaar, 21 km: 16 jaar.
Waar is de Obstacle Run?
Het parcours van de Obstacle Run start op de Evenementenweide (Koersendijk 1, Nijverdal).
Hoe laat begint de Obstacle Run?
De tijd op je ticket is de algemene starttijd van het event en NIET je starttijd. De starttijden per afstand en startgroep worden voor aanvang van het event bekend gemaakt.
Hoe lang duurt de Obstacle Run?
Dat hangt af van de afstand en hoe snel je bent natuurlijk! Reken ongeveer een half uur tot een uur per 5 kilometer.
Zit er een gratis FINISHER shirt bij de inschrijving?
Er zit geen gratis FINISHER SHIRT bij de inschrijving, deze kun je aanschaffen via onze webshop voor 15 euro.
Wat zijn de starttijden per startgroep bij de Obstacle Run?
We hanteren verschillende starttijden per afstand en startgroep. De specifieke starttijden van de startgroepen worden vlak voor aanvang van het event bekend gemaakt.
Waarom zijn jullie van StrongManRun naar YU MAN RACE gegaan?
De StrongManRun en StrongSisterRun maakte onderscheid tussen mannen en vrouwen. Dit willen we niet langer, want zowel mannen als vrouwen kunnen een uitdagende YU MAN RACE overwinnen! De YU MAN RACE is voor iedereen.
Wat moet ik meenemen naar de Obstacle Run?
Het is belangrijk om goed voorbereid te zijn en alles bij je te hebben wat je nodig hebt. Denk hierbij aan: Droge kleding en schone schoenen, vuilniszakken voor vieze kleding, een handdoek, iets te eten en drinken voor na de run.
Wat moet ik aan tijdens de Obstacle Run?
Kies voor ademende kleding die vocht afvoert en vermijd katoen, aangezien dit vocht vasthoudt en zwaar kan worden. Overweeg het dragen van compressiekleding voor spierondersteuning en om schuren te voorkomen. Kies daarnaast een stevig paar sportschoenen met goede grip, zorg ervoor dat ze goed passen en ingelopen zijn om blaren te voorkomen. Draag eventueel handschoenen of een hoofdband of pet om zweet uit je ogen te houden.
Hoeveel obstakels zijn er?
Dit hangt af van de afstand die je kiest. 5 km: 25+ obstakels, 10 km: 40+ obstakels, 15 km: 45+ obstakels, 21 km: 50+ obstakels.
Ben ik verplicht om elk obstakel uit te voeren?
Wij moedigen deelnemers aan om het uiterste uit zichzelf te halen, maar je bepaalt zelf hoe ver je wil gaan. Het is dan ook mogelijk om obstacles over te slaan. *Voor de OCR 21 km Competitors gelden andere regels.
Hoe bereid ik me voor op de Obstacle Run?
De voorbereiding op de Obstacle Run vergt een combinatie van fysieke en mentale voorbereiding. Begin met een regelmatig trainingsprogramma gericht op kracht, uithoudingsvermogen en behendigheid. Zorg daarnaast voor de juiste voeding en hydratatie in de dagen voorafgaand aan de run.
Is het mogelijk om te wisselen van startgroep bij de Obstacle Run?
Het is niet meer mogelijk om te wisselen van startgroep.
Kan ik mijn waardevolle spullen veilig opbergen tijdens het event?
Je kunt je spullen afgeven bij onze beveiligde garderobe op de YU MAN VALLEY. Hier krijg je een polsbandje met een nummer, waarmee je aan het eind van de dag je spullen weer op kunt halen.
Whatsapp ons!
SCHRIJF JE NU IN!