PARTNERS

MEET YU MAN RACE, voormalig StrongmanRun. In 2012 vond de eerste editie in Hellendoorn plaats en was één van de grootste obstacle runs van Nederland. Jaarlijks staan er duizenden wedstrijdlopers en recreanten aan de start van deze uitdagende, en inmiddels zeer bekende obstacle run. TIMES ARE CHANGING: NEW PLANS & AMBITIONS! Sinds 2020 gaat de StrongmanRun verder onder de naam: YU MAN RACE! Met niet 2, maar 6 sportevents per jaar dragen wij bij aan de gezondheid van ieder mens.

De obstacle run blijft in Hellendoorn, of je nu kiest voor de 5KM, 10KM, 15KM of 21KM, het is en blijft een prachtig parcours met meer dan 50 obstakels. Met massale aantallen wat betreft toeschouwers, dit is ongekend! In 2024 verwachten wij in het weekend van de YU MAN RACE (07 & 08 september 2024) dan ook weer ruim 45.000 toeschouwers. Langs het parcours om te genieten van de prestaties van de runners met spectaculaire en hilarische obstakels.

Met een groot (social)media bereik, de vele deelnemers en het enthousiaste publiek biedt bedrijven en/of merken mooie kansen op exposure en vergroting van de naamsbekendheid. Daarnaast zijn er uitstekende faciliteiten om medewerkers en/of relaties een leuke dag te bezorgen!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We gaan graag met je in gesprek om de wensen en behoeften te bespreken. Bel 0548-859806 voor het maken van een afspraak of stuur een mailtje naar: info@yumanrace.com

Topicanen houden wel van een pittige (technologische) uitdaging om samen te streven naar het verbeteren van het welzijn van miljoenen Nederlanders. Geen obstakel gaan zij uit de weg. De perfecte match met de YU MAN RACE.

Liesbeth Platvoet Head of Marketing

De YU MAN RACE en Land Rover Munsterhuis passen gewoon goed bij elkaar. Een Land Rover is gemaakt om obstacles te overwinnen. Dit zien we ook terug bij de organisatie en deelnemers van de YU MAN RACE. Samen gaan we tot het uiterste!

Herald Oude Hendrikman Algemeen Directeur
logo volkerwessels

Als grootste bouwer van Nederland is het ons wel toevertrouwd uitdagende obstakels te bouwen voor de YU MAN RACE deelnemers! Daarnaast biedt dit partnership onze medewerkers de mogelijkheid lekker in beweging te zijn en deel te nemen aan een uniek en spectaculair event!

VolkerWessels
Marnix Drysdale Hoofd Marketing
logo reggeborgh

De SCHOOL TOUR laat kinderen op een laagdrempelige en leuke manier kennis maken met sport en obstaclerunning specifiek. Wij bouwen graag mee aan dit sympathieke initiatief!

Inge Wessels Directeur

De samenwerking met de YU MAN RACE past helemaal binnen ons DNA. Dat de deelnemers hun gezonde spieren in gaan zetten voor kinderen met zieke spieren, vind ik fantastisch!

Monique Maks Directeur

Wij starten én eindigen de dag met een glimlach. Onderweg zijn er de nodige uitdagingen om te overwinnen. Dit lukt alleen met individuele gedrevenheid en de samenwerking onderling. Dit geldt zowel voor ons, als voor de deelnemers aan de Yu Man Race. Kortom; wat ons betreft een perfecte match!

Daan Bol Directeur
logo heutink

Als je een familiebedrijf bent en als bedrijfsmotto ‘Samen sterk’ hebt, dan kun je niet anders dan partner zijn van de YU MAN RACE. Al jaren zijn we trotse partner en kijken we er enorm naar uit met een groot Heutink team mee te doen.

Henk Fokke Directeur
logo moddit

Samen met onze klanten gaan we tot het uiterste om de organisatie online te laten scoren, o.a. met sterke campagnes en moddervette websites! Ook voor de YU MAN RACE gingen wij de uitdaging aan voor een betere online presentatie!

Sjoerd van der Hulst Directeur
logo sportvoeding

Als Benelux marktleider in sportvoeding in de duursport zijn wij dé specialist in sportvoeding en adviezen. Daarnaast zijn wij supporter en trotse partner van de YU MAN RACE. Een uniek evenement!

Henk-Jan Koershuis Sportvoedingdeskundige
logo eshuis

Met het Eshuis actief programma hopen we een positieve en sportieve vibe bij de medewerkers te activeren. Deelname aan de YU MAN RACES is de challenge, niet persé een podiumplek, maar er juist met z’n allen voor gaan.

Harold Scheur Partner
logo gorillagrip

Het maximale uit jezelf halen, wat jouw niveau ook is. Dit geldt voor de deelnemers van YU MAN RACE en dit is waar GorillaGrip ook voor gaat én staat. Ons sportmateriaal is gemaakt om intensief gebruikt te worden, wat perfect aansluit bij dit evenement!

Mark Veldman Directeur
logo bolk

‘Samen grenzen verleggen, tot het uiterste gaan, oplossingen vinden, plezier beleven én ready for extremes. Daarin vinden Bolk Transport en de Yu Man Race deelnemers elkaar en daarom zijn we wederom partner van de Yu Man Race. Samen vooruit

Erik Maassen van den Brink Directeur
logo ctt

Samenwerking en “goed noaberschap” is alles in de logistiek! Als inlandterminal hebben we te maken met veel verschillende partijen en zeker met enorme uitdagingen welke we vaak zelf niet in de hand hebben! Deze uitdagingen zien we op alle vlakken terug bij de Yu Man Race! Met een no nonsens mentaliteit, samen de zaken aanpakken dat is waarom wij goed bij elkaar passen! Trotse sponsor van dit mooie evenement!

Annemarie Terpstra Commercial Director

Wij maken wereldwijd sport en spel mogelijk! Vandaar dat de samenwerking en de missie van YU MAN RACE erg goed bij ons past. Samen willen we Nederland in beweging zetten.

Kai Braspenning Managing Director
logo previder

Previder is een trotse partner van het mooiste sportevenement in de regio. Wij hechten veel belang aan teambuilding en de YU MAN RACE is bij uitstek hét event waarbij onze collega’s tot het uiterste moeten gaan.

Tim Timmerman Directeur

Samen bewegen geeft energie! Via de YU MAN RACE KIDS OBSTACLE RUN helpen we honderden Almelose schoolkinderen om te ontdekken hoe leuk het is om samen te sporten en dingen te doen waarvan je dacht dat je het niet kon. Denken in kansen, doorzetten en bouwen aan een duurzame toekomst, dat sluit perfect aan bij de fase waarin wij nu als bedrijf zitten. Go, go, go!

Judith Slijkhuis Head of C&PR
logo craft

Een mooi evenement met veel sportiviteit, enthousiasme en gezelligheid, iets wat super goed past bij ons. De energie en passie van de deelnemers is gaaf om te zien en het is mooi om als merk hier een bijdrage aan te kunnen leveren!

Sander Fixe Marketing Manager
logo waypoint

Een sporthorloge, als serieuze sporter kan je eigenlijk niet meer zonder. Bij WayPoint Garmin weten we precies welk horloge bij jouw wensen past. Kom kijken en vergelijken!

Eric Havinga Directeur
logo urban-sky

Samen sterk en bouwend aan de toekomst om nog meer spectaculaire obstakels neer te zetten! We build next level!

Rick Urban Directeur
logo DPG-media

Als grootste lokale mediapartij biedt DPG Media jou de meeste merken die er in Nederland écht toe doen en die iedere doelgroep gericht bereiken. Merken die het meest vertrouwd en gewaardeerd worden. Die worden bekeken door échte Nederlanders. Vooral digitaal, maar ook op papier en radio. Merken die voor advertentiecampagnes gewoon doen wat ze beloven, want ze bieden een omgeving die lezers écht vertrouwen.

Foto Niek Schelders
Niek Schelders Rayon Manager
logo bruggink sports constructions
logo werken bij defensie
logo eurol lubricants
logo de wilgenweard nijverdal
logo bakermat
logo inov-8
logo klein kromhof
Logo DJ voor jou
logo feestdeco
logo mylaps
logo lintire
logo de ijsfiets
logo Gebakhuus
logo timelight reclame
logo always prepared
logo coca-cola
logo ROSS SALLAND
logo allsur5
logo AUTOBEDRIJF BIE OLTHOF
logo go-kids
logo concept 2
logo gemeente hellendoorn
logo staatsbosbeheer
Whatsapp ons!
SCHRIJF JE NU IN!