Spieren voor Spieren

Spieren voor Spieren, maatschappelijk partner van YU MAN RACE

YU MAN RACE en stichting Spieren voor Spieren bundelen de komende drie jaar hun krachten. Onder het motto gezonde spieren voor zieke spieren worden deelnemers en ambassadeurs tijdens dit nieuwe en uitdagende sport event, uitgedaagd het maximale uit zichzelf te halen en zoveel mogelijk geld in te zamelen. Geld dat wordt geïnvesteerd om samen sneller naar diagnose en behandelingen te kunnen bij kinderen met een spierziekte. Het uiteindelijke doel is alle spierziekten bij kinderen te verslaan. 

YU MAN RACE zet zich in voor kinderen met zieke spieren
Kinderen moeten onbezorgd kunnen rennen, fietsen, spelen en sporten. Voor zo’n 20.000 kinderen in Nederland is dit niet vanzelfsprekend. Zij hebben een spierziekte. Spieren voor Spieren gaat tot het uiterste om spierziekten bij kinderen te verslaan. De stichting is ontstaan vanuit topsporters en sinds de oprichting in 1998 onlosmakelijk verbonden aan sport: gezonde spieren voor zieke spieren. De sporters die meedoen aan de YU MAN RACE weten als geen ander hoe belangrijk een goed functionerend lichaam is voor het leveren van een uitdagende sportprestatie. Tijdens de YU MAN RACE THROWDOWN op 17 juni, gaan zij hun gezonde spieren maximaal inzetten voor kinderen met zieke spieren. Maar ook in het weekend van 02 & 03 september 2023, tijdens de YU MAN RACE OBSTACLE RUN en YU MAN RACE HALF MARATHON, kunnen deelnemers meedoen aan de actie om geld in te zamelen voor Spieren voor Spieren.

DOE OOK MEE EN VERDIEN EEN GRATIS STARTBEWIJS!
Tijdens alle evenementen van YU MAN RACE kan jij je, na een reguliere inschrijving, inzetten voor Spieren voor Spieren. Als individu, maar natuurlijk ook als team. Maak via deze link een actiepagina aan en zamel donaties in bij vrienden, familie, kennissen en collega’s. Alle donaties gaan rechtstreeks en volledig naar Spieren voor Spieren. De eerste 25 deelnemers aan de THROWDOWN en de eerste 75 deelnemers aan de OBSTACLE RUN die €250,- hebben ingezameld, ontvangen hun startbewijs gratis! Daarnaast krijgen alle deelnemers die zich inzetten voor Spieren voor Spieren, ongeacht het donatiebedrag, een leuke verrassing van Spieren voor Spieren.

Een maximale inspanning, een maximale bijdrage
Bas Wispels, organisator van de YU MAN RACE: “De deelnemers van onze events vragen het uiterste van hun lichaam en zetten hun spieren maximaal in om een mooie prestatie te leveren. Jong of oud, man of vrouw, winner of beginner, iedereen kan een bijdrage leveren. Hoe mooi is het dat zij hun gezonde spieren inzetten in de strijd tegen zieke spieren? Naast de THROWDOWN organiseren wij verschillende sportevenementen- en activiteiten waarin wij de missie van Spieren voor Spieren uitdragen. Samen met onze deelnemers gaan wij de uitdaging aan: zoveel mogelijk geld inzamelen om een snellere diagnose en behandeling van spierziektes bij kinderen mogelijk te maken.”

Sámen alle spierziekten bij kinderen verslaan
Minke Booij, directeur van stichting Spieren voor Spieren: “Samen kunnen we een sterke vuist maken voor kinderen met een spierziekte. Spieren voor Spieren is ontstaan vanuit topsporters. De  samenwerking met een event als YU MAN RACE past daarom helemaal binnen ons DNA. Dat de deelnemers hun gezonde spieren in gaan zetten voor kinderen met zieke spieren, vind ik fantastisch! Het is ongelofelijk belangrijk dat een organisatie als deze aandacht vraagt voor onze missie. Alleen samen kunnen we alle spierziekten bij kinderen verslaan.”

DOE JE MEE?
Wil jij ook een bijdrage leveren door je gezonde spieren in te zetten?
Kom in actie, check hier de speciale actie pagina van Spieren voor Spieren en help mee!

 

ambassadeur Sven kramer van spieren voor spieren
SCHRIJF JE NU IN!