Alle events op een rij!

Zin in een te gek event om jezelf compleet uit te dagen? Dit jaar organiseren wij weer verschillende events. YU MAN RACE is voor iedereen, BEGINNER or WINNER, GOLD or FUN, INDIVIDUALS or TEAMS. Ga je voor de URBAN NIGHT TRAIL, KIDS OBSTACLE RUN DEVENTER, IN-YU MAN, OBSTACLE RUN, KIDS OBSTACLE RUN, of HALF MARATHON. It’s up to you! Ben jij al klaar voor de uitdaging?

In-Yu Man
In-Yu Man
08.06
Kids Obstacle Run Deventer
Kids Obstacle Run Deventer
27.04
Obstacle Run
Obstacle Run
08.09
Half Marathon
Half Marathon
07.09
Kids Obstacle Run Hellendoorn
Kids Obstacle Run Hellendoorn
07.09
Urban Night Trail
Urban Night Trail
08.02

Voor welk evenement kies jij?

Gedurende het jaar organiseren wij diverse Yu Man Race events, zo is er altijd wel een evenement dat bij jou past! Of je nu een beginnende deelnemer bent die op zoek is naar een nieuwe ervaring of een ervaren winnaar die altijd op zoek is naar de volgende uitdaging, wij hebben het perfecte event voor jou.

OBSTACLE RUN

Een klassieker in ons repertoire, de Obstacle Run is ontworpen om je vaardigheden en doorzettingsvermogen te testen. Baan je een weg door een reeks uitdagende obstakels en trotseer de modderige paden om de overwinning te behalen. De Obstacle Run vindt plaats in vier afstanden (5 km, 10 km, 15 km & 21 km), waardoor dit uitdagende parcours geschikt is voor deelnemers van alle niveaus.

KIDS OBSTACLE RUN

We hebben uiteraard ook aan de jongere generatie gedacht! Onze Kids Obstacle Run is een spectaculair evenement vol uitdagende obstakels voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Na een gezamenlijke warming-up, kunnen de kids zich uitleven op een aangepast parcours vol leuke en uitdagende hindernissen. Wil je als ouder/verzorger ook meedoen? Dat is mogelijk! Bij de 1,5 km is deelname gratis en bij de 3 km kun je meedoen tegen betaling. Moedig je kinderen aan om mee te doen en beleef samen met je gezin een geweldige tijd.

IN-YU MAN

Ben jij bereid om je fysieke en mentale grenzen te verleggen? Ga dan de ultieme test van uithoudingsvermogen aan: IN-YU MAN. In samenwerking met oud-militairen, organiseren we de tweede editie van het meest uitdagende evenement van de Yu Man Race. Tijdens de wedstrijd voltooi je samen met je groep verschillende XTREME challenges. Wanneer je na 6 uur de finish haalt, ben je gekwalificeerd voor de finalewedstrijd.

HALF MARATHON

Heb jij meer affiniteit met hardlopen en trailrunning dan met het overbruggen van obstakels? Dan is de Yu Man Race Half Marathon perfect voor jou! Tijdens deze race wordt je uithoudingsvermogen op de proef gesteld. Ga je voor de kwart marathon (10 km) of de halve marathon (21 km)? De keuze is aan jou! Dit is jouw kans om jezelf uit te dagen en je hardloop vaardigheden te testen op een uitdagend parcours.

KIDS OBSTACLE RUN ALMELO

Wegens het overweldigende succes van onze Kids Obstacle Run, breiden we onze evenementen uit naar Almelo! De Yu Man Race Kids Obstacle Run Almelo is speciaal ontworpen voor enthousiaste jonge avonturiers tussen 4 en 12 jaar. De Kids Obstacle Run is echter niet alleen een geweldige kans voor de kleintjes om hun energie kwijt te kunnen, het is ook een kans voor ouders/verzorgers om mee te doen! De Kids Obstacle Run Almelo vindt plaats op het terrein van avv SISU.

URBAN NIGHT TRAIL

Last but not least, de Urban Night Trail. Deze fun run vindt plaats in het bruisende centrum van Hengelo, waar je een onvergetelijke ervaring te wachten staat. Het parcours voert je langs 20 prominente plekken en gebouwen in Hengelo, die prachtig verlicht zullen zijn. Ren door het stadhuis, het museum, het treinstation, de Schouwburg, de bioscoop en de leukste cafés. Je kan het zo gek niet bedenken, alles is mogelijk! De Urban night trail-run vindt plaats in twee verschillende afstanden: 5 km en 10 km.

 

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE EVENTS!

Bij Yu Man Race draait het allemaal om jouw persoonlijke reis en de uitdagingen die je onderweg tegenkomt. Of je nu gaat voor een gouden medaille of gewoon plezier wilt hebben, we verwelkomen iedereen met open armen. Doe mee aan onze events en ontdek hoeveel kracht en veerkracht er in jou schuilt. Ben jij klaar om de ultieme uitdaging aan te gaan? Schrijf je vandaag nog in en maak deel uit van de Yu Man Race-community. We wachten op jou aan de start!

Whatsapp ons!
SCHRIJF JE NU IN!