In-Yu Man

25 mei 2024

YESSSSS, hoe tof is dit?!?!? Op zaterdag 25 mei 2024 organiseren we IN-YU MAN III. Op zowel fysiek als mentaal vlak is dit het meest uitdagende event én wedstrijd in één!! Durf jij deze unieke ervaring aan met jezelf én max. 250 andere mannen en vrouwen die tot het gaatje en net erover gaan? Lees dan snel verder: De dag begint om 10:00 uur met een 'harde' warming-up, onder leiding van ervaren (oud)militairen! Vervolgens wordt de groep verdeeld in subgroepen van max. 50 personen. Allen worden maar liefst 6-uur lang onderheven aan XTREME challenges!!! WIE HAALT DE FINISH? Na een selectieronde voltooi je samen met je groep, onder leiding van de (oud)militairen, verschillende fysieke en mentale XTREME uitdagingen. Wanneer je na de 6-uur durende challenges het einde haalt, ben je gekwalificeerd voor de finalewedstrijd. Deze wedstrijd vindt direct na de 6-uur durende challenges plaats. Word jij dé winnaar van IN-YU MAN III ?! Zaterdag 25 mei 2024, Het Lageveld Wierden BE THERE!

Bestel direct je tickets Bekijk het parcours
ONTDEK DE YU MAN RACE
In-Yu Man

De inschrijvingen voor deze editie zijn nog niet geopend.

Bekijk de merch.
In-Yu Man
In-Yu Man
In-Yu Man
In-Yu Man
In-Yu Man

Ervaar een Special Forces Training

Wil je jezelf uitdagen en een echte Special Forces Training ervaren? Meld je dan aan voor de In-Yu Man! Deze wedstrijd biedt een unieke gelegenheid om je onder te dompelen in de intensieve en loodzware wereld van de commando’s. Onder leiding van (oud)militairen word je zes uur lang blootgesteld aan de meest extreme fysieke en mentale uitdagingen. Weet jij deze uitputtingsslag te doorstaan en de finale te behalen? Schrijf je nu in!

Ontdek al onze events

Wat krijg je bij de tickets

Bij aankoop van je ticket ontvang je niet alleen een startbewijs maar ook leuke extra's.

startbewijs TOEGANG TOT BASECAMP
toilet KLEEDKAMER EN TOILETTEN
finishfoto ACTIEFOTO’S
douche WARME DOUCHE
finishfoto FINISHER MEDAILLE

Het parcours

Hieronder het parcours van 11 november met verschillende extreme uitdagingen. Het parcours gaat over het Lageveld, Wierden. Volg onze social media kanalen voor de laatste informatie en updates.

In-Yu Man, train als de special forces
In-Yu Man

GA JIJ DE UITDAGING AAN?

Wil jij zowel fysieke als mentaal tot het uiterste gaan? Kom dan zaterdag 25 mei 2024 naar de IN-YU MAN ||| op het Lageveld in Wierden. Een event en wedstrijd in één dat gebaseerd is op een Special Forces Training. Een mega uitdagende wedstrijd, waarbij het uiterste van YU wordt gevraagd. Een strijd die IN-YUMAN is!! Durf jij deze unieke ervaring aan met jezelf én max. 250 andere mannen en vrouwen die tot het gaatje en net erover gaan?

Bestel je tickets

Veelgestelde vragen over de In-Yu Man

Waar is de In-Yu Man?
De In-Yu man vindt plaats bij het Lageveld in Wierden.
Hoe lang duurt de In-Yu man?
De In-Yu Man duurt maximaal 6 uur. Wanneer je na deze intensieve periode de finish weet te halen, ben je gekwalificeerd voor de finalewedstrijd.
Hoe laat start In-Yu Man?
De starttijd van In-Yu Man is om 10:00 uur.
Hoe bereid ik me voor op In-Yu Man?
De voorbereiding op de In-Yu Man vergt een combinatie van fysieke en mentale voorbereiding. Begin op tijd met een trainingsprogramma via onze app gericht op In-Yu Man. Zorg daarnaast voor de juiste voeding en hydratatie in de dagen voorafgaand aan de run.
Is de In-Yu Man een special forces training?
Ja, de In-Yu Man geeft je de unieke kans om volledig ondergedompeld te worden in de wereld van de Special Forces. Onder begeleiding van (oud)militairen onderga je gedurende zes uur een reeks van de meest intense fysieke en mentale uitdagingen.
Welke extreme challenges kan ik verwachten?
Het programma wordt gekenmerkt door een gebrek aan informatie, je hebt dus geen idee welke uitdagingen je te wachten staan. Deze onzekerheid weerspiegelt de dagelijkse gang van zaken bij de Special Forces.
Wat moet ik aan tijdens In-Yu Man?
Welke sportkleding je het beste kunt dragen is afhankelijk van de weersverwachting. Je ontvangt twee weken voor aanvang de juiste kledingvoorschriften. Zorg in ieder geval dat je een basis kledingset hebt, dat bestaat uit: Sportbroek, sportshirt, sokken en bij voorkeur sportschoenen met grof profiel.
Zijn er bezoekers welkom bij In-Yu Man?
Bezoekers zijn van harte welkom bij In-Yu Man om te kijken bij de challenges.
Whatsapp ons!
SCHRIJF JE NU IN!