In-Yu Man

8 juni 2024

Op zaterdag 8 juni 2024 organiseren we IN-YU MAN III. Op zowel fysiek als mentaal vlak is dit het meest uitdagende en unieke event in één. Tijdens de 3e editie zullen de accenten anders liggen dan voorheen, waarbij we nieuwe elementen introduceren en een grotere nadruk leggen op het mentale aspect. We introduceren nieuwe oefeningen en challenges, waardoor deze editie een nog toffere uitdaging wordt. Durf jij deze unieke ervaring aan met jezelf én max. 249 andere mannen en vrouwen die tot het gaatje en net erover durven te gaan? Of je nu een ervaren deelnemer bent of voor de eerste keer meedoet, we dagen je uit om jezelf te ontwikkelen.

Bestel direct je tickets Bekijk het parcours
ONTDEK DE YU MAN RACE
In-Yu Man

IN-YU MAN

IN-YU MAN

In-Yu Man

BESTEL HIER JE TICKETS

Type ticket Aantal Prijs
IN-YU MAN 2024 - BASECAMP
 52,50
In-Yu Man 2024

GA DEZE UNIEKE ERVARING AAN MET JEZELF

Wil je jezelf uitdagen? Meld je dan aan voor de In-Yu Man! Dit event biedt een unieke gelegenheid om uit je comfortzone te stappen en je grenzen te verleggen op fysiek of mentaal vlak. Onder leiding van (oud)militairen word je zes uur lang blootgesteld aan fysieke en mentale uitdagingen. Weet jij deze uitputtingsslag te doorstaan en het laatste onderdeel te behalen? Schrijf je nu in!

Ontdek al onze events

Wat krijg je bij de tickets

Bij aankoop van je ticket ontvang je niet alleen een startbewijs maar ook leuke extra's.

startbewijs TOEGANG TOT BASECAMP
toilet KLEEDKAMER EN TOILETTEN
finishfoto ACTIEFOTO’S
douche WARME DOUCHE
finishfoto FINISHER MEDAILLE

Het parcours

Hieronder het parcours van 2023 met verschillende extreme uitdagingen. Zodra het parcours van 2024 bekend is, wordt deze hieronder gedeeld. Het parcours gaat over het Lageveld, Wierden. Volg onze social media kanalen voor de laatste informatie en updates.

Klimmen 25m hoog In Yu Man
In-Yu Man 2024 8 juni

Hoe ziet de dag dag eruit?

Bereid je voor op een dag vol uitdagingen bij IN-YU MAN! Om 10:00 uur begint de dag met een knallende intro gevolgd door een ‘harde’ warming-up, onder leiding van ervaren (oud)militairen. Daarna wordt de groep opgesplitst in subgroepen van maximaal 40 personen. Samen met je groep, onder leiding van de (oud)militairen, voltooi je gedurende 6 uur verschillende fysieke en mentale uitdagingen. Ontdek je grenzen en wat je kunt bereiken! Als je deze intense 6 uur volhoudt, ben je gekwalificeerd voor het laatste onderdeel, die direct na de challenges plaatsvindt.

Bestel je tickets

Veelgestelde vragen over de In-Yu Man

Waar is de In-Yu Man?
De In-Yu man vindt plaats bij het Lageveld in Wierden.
Hoe lang duurt de In-Yu man?
De In-Yu Man duurt maximaal 6 uur. Wanneer je na deze intensieve periode de finish weet te halen, ben je gekwalificeerd voor het laatste onderdeel.
Hoe laat start In-Yu Man?
De starttijd van In-Yu Man is om 10:00 uur.
Hoe bereid ik me voor op In-Yu Man?
De voorbereiding op de In-Yu Man vergt een combinatie van fysieke en mentale voorbereiding. We hebben een speciaal trainingsprogramma in onze app gericht op In-Yu Man. Zorg daarnaast voor de juiste voeding en hydratatie in de dagen voorafgaand aan de run.
Welke challenges kan ik verwachten?
Je kunt zowel fysieke als mentale challenges verwachten.
Wat moet ik aan tijdens In-Yu Man?
Welke sportkleding je het beste kunt dragen is afhankelijk van de weersverwachting. Je ontvangt twee weken voor aanvang de juiste kledingvoorschriften. Zorg in ieder geval dat je een basis kledingset hebt, dat bestaat uit: Sportbroek, sportshirt, sokken en bij voorkeur sportschoenen met grof profiel.
Zijn er bezoekers welkom bij In-Yu Man?
Bezoekers zijn van harte welkom bij In-Yu Man om te kijken bij de challenges.
Whatsapp ons!
SCHRIJF JE NU IN!