IN-YU MAN

18 maart 2023

YESSSSS, hoe tof is dit?!?!? Op zaterdag 18 maart 2023 organiseren we iets nieuws: IN-YU MAN!! Dit doen we samen met dé Tom Hallink, finalist van Kamp van Koningsbrugge. Op zowel fysiek als mentaal vlak wordt dit het meest uitdagende event én wedstrijd in één!! Durf jij deze unieke ervaring aan met jezelf én max. 200 andere mannen en vrouwen die tot het gaatje en net erover gaan? Lees dan snel verder: De dag begint met een 'harde' warming-up, onder leiding van ervaren (oud)militairen! Vervolgens wordt de groep verdeeld in subgroepen van max. 50 personen. Allen worden maar liefst 6-uur lang onderheven aan XTREME challenges!!! Benieuwd welke? Houd onze socials in de gaten!

Bestel direct je tickets
ONTDEK DE YU MAN RACE
IN-YU MAN

IN-YU MAN

WIE HAALT DE FINISH? Samen met je groep voltooi je, onder leiding van de (oud)militairen, verschillende fysieke en mentale XTREME uitdagingen. Wanneer je na de 6-uur durende challenges het einde haalt, ben je gekwalificeerd voor de wedstrijd. Deze wedstrijd vindt direct na de kwalificatie plaats én bepaald vervolgens wie de winnaar is van IN-YU MAN 2023!! Zaterdag 18 maart 2023, Het Lageveld Wierden SEE YU THERE!

IN-YU MAN

Een mega uitdagende wedstrijd, waarbij het uiterste van YU wordt gevraagd. Een strijd die IN-YUMAN is!

inclusief
  • IN-YU MAN TICKET
  • Gaderobe
  • Sportdrank
bestel tickets

Wat krijg je bij de tickets

Bij aankoop van je ticket ontvang je niet alleen een startbewijs maar ook leuke extra's.

YMR APP
Startbewijs
KLEEDKAMER & TOILETTEN
FINISHER MEDAILLE
SPORTDRANK
GARDEROBE (GEBRUIK OP EIGEN RISICO)

PARCOURS

Wie lukt het om zich na de 6-uur durende militaire challenges te kwalificeren voor de finale wedstrijd?!Een mega uitdagende wedstrijd, waarbij het uiterste van YU wordt gevraagd. Een strijd die IN-YUMAN is! Door middel van verschillende militaire challenges wordt je uithoudingsvermogen en doorzettingsvermogen getest én op de proef gesteld. Zowel fysiek als mentaal gaan we op zoek naar de sterkste en snelste YU MAN. De verschillende onderdelen zijn afwisselend van snelheid, kracht en techniek. Op ieder onderdeel zal je tot het uiterste worden uitgedaagd!

SCHRIJF JE NU IN!