In-Yu Man

4 november 2023

YESSSSS, hoe tof is dit?!?!? Na een succesvolle eerste editie organiseren we op zaterdag 4 november 2023 IN-YU MAN II. Dit doen we samen met Tom Hallink, finalist van Kamp van Koningsbrugge. Op zowel fysiek als mentaal vlak is dit het meest uitdagende event én wedstrijd in één!! Durf jij deze unieke ervaring aan met jezelf én max. 250 andere mannen en vrouwen die tot het gaatje en net erover gaan? Lees dan snel verder: De dag begint om 10:00 uur met een 'harde' warming-up, onder leiding van ervaren (oud)militairen! Vervolgens wordt de groep verdeeld in subgroepen van max. 50 personen. Allen worden maar liefst 6-uur lang onderheven aan XTREME challenges!!! WIE HAALT DE FINISH? Na een selectieronde voltooi je samen met je groep, onder leiding van de (oud)militairen, verschillende fysieke en mentale XTREME uitdagingen. Wanneer je na de 6-uur durende challenges het einde haalt, ben je gekwalificeerd voor de finalewedstrijd. Deze wedstrijd vindt direct na de 6-uur durende challenges plaats. Word jij dé winnaar van IN-YU MAN || ?! Zaterdag 04 november 2023, Het Lageveld Wierden BE THERE!

Bestel direct je tickets Bekijk het parcours
ONTDEK DE YU MAN RACE
In-Yu Man

In-Yu Man

BESTEL HIER JE TICKETS

Type ticket Aantal Prijs
IN-YU MAN - BASECAMP
 52,50

Wat krijg je bij de tickets

Bij aankoop van je ticket ontvang je niet alleen een startbewijs maar ook leuke extra's.

startbewijs TOEGANG TOT BASECAMP
toilet KLEEDKAMER EN TOILETTEN
finishfoto ACTIEFOTO’S
douche WARME DOUCHE
finishfoto FINISHER MEDAILLE

Het parcours

Hieronder het parcours van 18 maart 2023 met verschillende extreme uitdagingen. Het parcours gaat over het Lageveld, Wierden. Zodra het parcours van 4 november bekend is, plaatsen we deze hier. Volg onze social media kanalen voor de laatste informatie en updates.

GA JIJ DE UITDAGING AAN?

Wil jij zowel fysieke als mentaal tot het uiterste gaan? Kom dan zaterdag 04 november naar de IN-YU MAN || op het Lageveld in Wierden. Een event en wedstrijd in één dat gebaseerd is op het programma Kamp van Koningsbrugge. Een mega uitdagende wedstrijd, waarbij het uiterste van YU wordt gevraagd. Een strijd die IN-YUMAN is!! Durf jij deze unieke ervaring aan met jezelf én max. 250 andere mannen en vrouwen die tot het gaatje en net erover gaan?

Bestel je tickets
SCHRIJF JE NU IN!