YU MAN RACE HALF MARATHON

7 september 2024

Een groot liefhebber van hardlopen en trail running, maar minder gecharmeerd van de obstakels zoals bij een Obstacle Run? Op 07 september 2024 organiseren wij een unieke trail run de YU MAN RACE HALF MARATHON. Een Next-Level event dat nog niet eerder in Nederland is georganiseerd! De YMR HALF MARATHON is er in twee verschillende varianten. Kies je voor de kwart marathon (10 km) of de halve marathon (21 km)?! IT’S UP TO YU!

Bestel direct je tickets Bekijk het parcours
ONTDEK DE YU MAN RACE
Half Marathon

HALF MARATHON TICKETS

10KM
HALF MARATHON

Combinatie van cross, trail, running en de vele hoogtemeters, de 10km is geschikt voor groot liefhebbers van hardlopen en trailruns! | Vanaf 10:30

21KM
HALF MARATHON

De mooiste en zwaarste HALF MARATHON van Nederland. Een afwisselend parcours met uitdagende hoogte meters speciaal voor de ervaren loper! | Vanaf 10:00

YU MAN RACE HALF MARATHON

BESTEL HIER JE TICKETS

Type ticket Aantal Prijs
HALF MARATHON 2024 - 10KM, STARTGROEP 1
 22,50
Yu Man Race halve marathon

De halve marathon die je niet wil missen!

Ben je een gepassioneerde hardloper die op zoek is naar een uitdagende en unieke hardloopwedstrijd? Dan is de halve marathon van Yu Man Race wat voor jou! Tijdens deze hardloopwedstrijd trail je door gevarieerde landschappen en inspirerende omgevingen. Met twee verschillende varianten, de kwart marathon (10 km) en de halve marathon (21 km), heb je de vrijheid om de afstand te kiezen die het beste bij jou past. Schrijf je vandaag nog in voor de half marathon, waar grenzen worden verlegd, records worden gebroken en herinneringen worden gemaakt.

Ontdek al onze events

Wat krijg je bij de tickets

Bij het bestellen van een ticket voor de YU MAN RACE HALF MARATHON krijg je niet alleen een startbewijs maar ook onderstaande extra's:

startbewijs TOEGANG TOT DE YU MAN VALLEY
tips en schema YMR APP INCL. TRAININGSSCHEMA'S
tips en schema TIPS EN ADVIEZEN
yu man app YMR EVENT APP
tracker LIVE TRACKING FOR YOUR FANS
medaille FINISHER MEDAILLE
finishfoto ACTIEFOTO'S

Het parcours

Hieronder het parcours van 2023, die dwars door de bossen van de Sallandse Heuvelrug en het Reggedal gaat. Geniet van een afwisselend parcours met variatie in ondergronden: prachtige trails en zandpaden en vergeet vooral de uitdagende hoogtemeters niet! Volg onze social media kanalen voor de laatste informatie en updates.

Kwart marathon route 10 km
Halve marathon route 21 km

Veelgestelde vragen over de Halve Marathon

Waar is de Yu Man Race Half Marathon?
Het parcours van de Half Marathon start op de Evenementenweide (Koersendijk 1, Nijverdal).
Wat is de minimale leeftijd voor deelname?
De minimale leeftijd voor deelname aan de Half Marathon is 14 jaar.
Wat ontvang ik bij mijn inschrijving voor de Half Marathon?
Bij het bestellen van een ticket voor de Yu Man Race Half Marathon ontvang je niet alleen een startbewijs, maar ook extra's zoals toegang tot de YMR app met trainingsschema's, tips en adviezen, live tracking voor je fans, een finisher medaille en actiefoto's.
Welke afstanden zijn er?
De Yu Man Race Half Marathon is er in twee verschillende varianten, de kwart marathon (10 km) en de halve marathon (21 km),
Wat zijn de starttijden per afstand?
We hanteren verschillende starttijden per afstand. De specifieke starttijden worden vlak voor aanvang van het event bekend gemaakt.
Wat kan ik verwachten tijdens de halve marathon?
De Yu Man Race Half Marathon is een trail run. De mogelijkheden van het terrein worden optimaal ingezet, zonder aangebrachte hindernissen zoals bij een Obstacle Run.
Wat maakt de Yu Man Race Half Marathon uniek?
De Yu Man Race Half Marathon onderscheidt zich van andere hardloopwedstrijden met een uitdagend parcours. Het is geschikt voor zowel ervaren lopers als liefhebbers van hardlopen en trail running.
Hoe train je voor een halve marathon?
Train voor een halve marathon door een gestructureerd hardloopschema te volgen, waarbij je geleidelijk de afstand en intensiteit opbouwt. Combineer dit met krachttraining en zorg voor voldoende rust en herstel tussen de trainingen.
Whatsapp ons!
SCHRIJF JE NU IN!