YU MAN RACE HALF MARATHON

7 september 2024

Een groot liefhebber van hardlopen en trail running, maar minder gecharmeerd van de obstakels zoals bij een Obstacle Run? Op 07 september 2023 organiseren wij een uniek hardloopevent: de YU MAN RACE HALF MARATHON. Een Next-Level event dat nog niet eerder in Nederland is georganiseerd! De YMR HALF MARATHON is er in twee verschillende varianten. Kies je voor de kwart marathon (10 km) of de halve marathon (21 km)?! IT’S UP TO YU!

Bestel direct je tickets Bekijk het parcours
ONTDEK DE YU MAN RACE
Half Marathon

HALF MARATHON TICKETS

10KM
HALF MARATHON

Combinatie van cross, trail, running en de vele hoogtemeters, de 10km is geschikt voor groot liefhebbers van hardlopen en trailruns! | Vanaf 10:30

21KM
HALF MARATHON

De mooiste en zwaarste HALF MARATHON van Nederland. Een afwisselend parcours met uitdagende hoogte meters speciaal voor de ervaren loper! | Vanaf 10:00

YU MAN RACE HALF MARATHON

BESTEL HIER JE TICKETS

Type ticket Aantal Prijs
HALF MARATHON 2024 - 10KM, STARTGROEP 1
 17,50
Yu Man Race halve marathon
deelneemsters van de yu man race half marathon
Hardloopschoenen Yu Man Race

De halve marathon die je niet wil missen!

Ben je een gepassioneerde hardloper die op zoek is naar een uitdagende en unieke hardloopwedstrijd? Dan is de halve marathon van Yu Man Race wat voor jou! Tijdens deze hardloopwedstrijd trail je door gevarieerde landschappen en inspirerende omgevingen. Met twee verschillende varianten, de kwart marathon (10 km) en de halve marathon (21 km), heb je de vrijheid om de afstand te kiezen die het beste bij jou past. Schrijf je vandaag nog in voor de half marathon, waar grenzen worden verlegd, records worden gebroken en herinneringen worden gemaakt.

Wat krijg je bij de tickets

Bij het bestellen van een ticket voor de YU MAN RACE HALF MARATHON krijg je niet alleen een startbewijs maar ook onderstaande extra's:

startbewijs TOEGANG TOT DE YU MAN VALLEY
tips en schema YMR APP INCL. TRAININGSSCHEMA'S
tips en schema TIPS EN ADVIEZEN
yu man app YMR EVENT APP
tracker LIVE TRACKING FOR YOUR FANS
medaille FINISHER MEDAILLE
finishfoto ACTIEFOTO'S

Het parcours

Hieronder het parcours van 2023, die dwars door de bossen van de Sallandse Heuvelrug en het Reggedal gaat. Geniet van een afwisselend parcours met variatie in ondergronden: prachtige trails en zandpaden en vergeet vooral de uitdagende hoogtemeters niet! Volg onze social media kanalen voor de laatste informatie en updates.

Kwart marathon route 10 km
Halve marathon route 21 km

YMR HALF MARATHON

De YMR HALF MARATHON is er speciaal voor de ervaren loper, die op zoek is naar een echte uitdaging. Tijdens deze mooiste en tevens zwaarste trailrun van Nederland, beleef je een unieke ervaring rondom Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Deze ‘speeltuin van Overijssel’ behoort tot één van Nederlands mooiste hardlooplocaties. De mogelijkheden van het terrein worden optimaal ingezet, zonder aangebrachte hindernissen zoals bij een Obstacle Run. Dat maakt het parcours van de YMR HALF MARATHON een grote uitdaging! De YMR HALF MARATHON is er in twee verschillende varianten. Kies je voor de 10 of 21 KM?! IT’S UP TO YU!

TICKETS BESTELLEN
Whatsapp ons!
SCHRIJF JE NU IN!