YU MAN RACE HALF MARATHON

27 augustus 2022

Een groot liefhebber van hardlopen en trailruns, maar minder gecharmeerd van de obstakels zoals bij een Obstacle Run? Op 27 augustus 2022 organiseren wij een uniek hardloopevent: de YU MAN RACE HALF MARATHON. Een Next-Level event dat nog niet eerder in Nederland is georganiseerd! De YMR HALF MARATHON is er speciaal voor de ervaren loper, die op zoek is naar een echte uitdaging. Tijdens deze mooiste en tevens zwaarste trailrun van Nederland, beleef je een unieke ervaring rondom Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Deze ‘speeltuin van Overijssel’ behoort tot één van Nederlands mooiste hardlooplocaties. De mogelijkheden van het terrein worden optimaal ingezet, zonder aangebrachte hindernissen zoals bij een Obstacle Run. Dat maakt het parcours van de YMR HALF MARATHON een grote uitdaging! De YMR HALF MARATHON is er in twee verschillende varianten. Kies je voor de 10 of 21 KM?! IT’S UP TO YU!

Bestel direct je tickets Bekijk het parcours
ONTDEK DE YU MAN RACE
HALF MARATHON

HALF MARATHON TICKETS

Genieten van de mooiste en zwaarste HALF MARATHON van Nederland. Wij bieden het mooiste en meest gevarieerde hardloopparcours van Nederland. Kies je afstand: 10KM of 21KM. Het parcours gaat dwars door de bossen van de Sallandse Heuvelrug en het Reggedal!

HALF MARATHON

Combinatie van cross, trail, running en de vele hoogtemeters, de 10km is geschikt voor groot liefhebbers van hardlopen en trailruns!

inclusief
  • Event APP
  • FINISHER Medaille
  • Garderobe
bestel tickets
De challenge! HALF MARATHON

De mooiste en zwaarste HALF MARATHON van Nederland. Een afwisselend parcours met uitdagende hoogte meters speciaal voor de ervaren loper!

inclusief
  • Event APP
  • FINISHER Medaille
  • Garderobe
bestel tickets

Wat krijg je bij de tickets

Bij het bestellen van een ticket voor de YU MAN RACE HALF MARATHON krijg je niet alleen een startbewijs maar ook onderstaande extra's:

STARTBEWIJS (10 OF 21KM)
FINISHER MEDAILLE
SPORTDRANK
YMR EVENT APP

Het parcours

Hieronder het parcours van de mooiste en zwaarste HALF MARATHON van Nederland, die dwars door de bossen van de Sallandse Heuvelrug en het Reggedal gaat. Geniet van een afwisselend parcours met variatie in ondergronden: prachtige trails en zandpaden en vergeet vooral de uitdagende hoogtemeters niet!

https://yumanrace.com/wp-content/uploads/2022/03/167ff004-a3ad-4395-af55-b25361fe674d.jpg
https://yumanrace.com/wp-content/uploads/2022/03/cb35d8f9-2f0b-47fc-889d-69f0e5125df3.jpg
SCHRIJF JE NU IN!