BigRun Deventer en YU MAN RACE gaan samenwerken

YU MAN RACE de organisator van diverse sportevenementen in Hellendoorn en omstreken, gaat actief samenwerken met BigRun Deventer, voorheen de Groenste Obstakelrun. De BigRun is de Obstacle Run met actie, water, modder en plezier voor de hele familie. Komend jaar starten we op dinsdag 2 april in samenwerking met Sportbedrijf Deventer het School Tour+ programma in Deventer. Dit is een exclusief programma van vier weken voor maximaal tien basisscholen. Tijdens dit programma zullen de basisscholen gedurende vier weken trainen voor de KIDS OBSTACLE RUN DEVENTER op 27 april.

Deze samenwerking biedt kansen om de KIDS OBSTACLE RUN DEVENTER te laten groeien en nog spectaculairder te maken voor zowel deelnemers als publiek. We willen graag hét sportieve familie-uitje worden op Koningsdag! Er zal naast een spectaculaire kids obstacle run op het start-finishterrein gezorgd worden voor het nodige entertainment met eten en drinken. Dit event past in onze ambities om Nederland in beweging te zetten en houden.”, aldus Bas Wispels van de YU MAN RACE. “BigRun zal vanaf nu dan ook verder gaan onder de naam YU MAN RACE KIDS OBSTACLE RUN DEVENTER.”

Het event vindt komend jaar plaats op zaterdag 27 april rondom de Gashaven bij Outdoor Deventer. De YU MAN RACE KIDS OBSTACLE RUN is een moddervette event vol met  spectaculaire obstakels voor de hele familie. Deze family obstacle run is de perfecte gelegenheid om samen met je familie te genieten van een dag vol plezier en uitdaging. De KIDS OBSTACLE RUN Deventer wordt gehouden in drie verschillende afstanden: 750 meter, 1.5KM en 3KM. Kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen zich uitleven op het parcours vol leuke obstakels. Klim over muren, klauter over netten en glijd door modderige hindernissen. Bij de 750M mogen ouders en verzorgers gratis meedoen, maar bij de 1.5KM en de 3KM afstand is een startbewijs wel verplicht voor ouders en verzorgers die mee willen doen. De Early Bird tickets zijn vanaf vandaag beschikbaar op de website. 

TICKETS BESTELLEN

Anderen bekeken ook

Whatsapp ons!
SCHRIJF JE NU IN!