Definitieve data YU MAN RACE bekend: 27 en 28 augustus 2022

Nu de meeste coronamaatregelen in snel tempo vervallen, richten wij ons weer met vol vertrouwen op onze events. Wij kijken uit naar de ‘eerste’ editie van de YU MAN RACE (voorheen StrongmanRun) in Hellendoorn. Begin 2020 hebben we onze naam veranderd om een nieuwe koers te varen. We kunnen niet wachten om deelnemers te laten strijden tegen de elementen aarde, water, lucht en vuur. Daarnaast zullen de deelnemers dit jaar nieuwe obstakels moeten overwinnen op het vertrouwde parcours in de bossen van Hellendoorn.

De eerder gecommuniceerde data zijn de afgelopen weken diverse malen tegen het licht gehouden. Veel (sport)evenementen zijn vanwege corona verplaatst naar september 2022. Daarnaast zou de obstacle run op de oorspronkelijke data samenvallen met de Dutch Grand Prix in Zandvoort. Het dilemma ‘YU MAN RACE’ of ‘Max Verstappen’ blijft iedereen nu bespaard.

Kortom, een lastige beslissing, die wij niet lichtzinnig hebben genomen. Na goed overleg met de gemeente en betrokken partijen hebben we de conclusie getrokken dat verschuiven de beste optie is. Heb je al een startbewijs? Dan ontvang je daarvan een nieuwe bevestiging in je mail. Je hoeft hier verder geen actie voor te ondernemen.

De YU MAN RACE als afsluiter van de vakantie
Wij zijn van mening dat de nieuwe datum ten goede komt aan het evenement. We maken er een spectaculaire afsluiter van de zomervakantie van.

Nieuwe onderdelen zijn de KIDS OBSTACLE RUN en de HALF MARATHON op zaterdag 27 augustus. De HALF MARATHON is een wedstrijd zónder obstakels en gaat vooral over uitdagende single tracks. Deze wedstrijd wordt georganiseerd voor ervaren hardlopers die niet van obstakels houden. Op zondag 28 augustus staan de reguliere afstanden van de YU MAN RACE op het programma: 5, 10, 15 en 21 kilometer. Daarbij is de 5 kilometer vergelijkbaar met de vroegere StrongSisterRun en zal de 21 kilometer obstacle run zwaarder zijn dan ooit.

SEE YU 27.08.2022 & 28.08.2022

TEAM YU MAN 

Definitieve data YU MAN RACE bekend: 27 en 28 augustus 2022

Anderen bekeken ook

Whatsapp ons!
SCHRIJF JE NU IN!