Op blote voeten over de finish!

Wat zijn tijd was? ‘Ik heb geen idee haha, vind ik ook niet zo belangrijk. Ik vind dat het bij de YU MAN RACE niet om tijd moet draaien. Iedere collega gaat tot het uiterste en dat is het belangrijkste. Dat je voor elkaar door het vuur gaat, elkaar over obstakels helpt, volledig kapot bent en uiteindelijk ontzettend blij kunt zijn met het resultaat dat je haalt. Het gevoel dat je bij de finish alles uit jezelf hebt gehaald is de reden waarom ik mee doe.”

De afgelopen jaren heeft het Odin team deelgenomen aan diverse wedstrijden, zoals de Singelloop in Enschede, de triathlon in Holten, de Jan Janssen Clinic en Sallands mooiste toertocht. Vorig jaar werd het idee geopperd mee te doen aan de StrongmanRun. Maar liefst vijftig collega’s waren direct enthousiast.

Frank verbaast zich over het enthousiasme in zijn organisatie. “Bij Odin Groep werken zo’n 450 IT-specialisten. Als je hen vraagt wat voor sport ze doen dan krijg je verschillende reacties. Een IT’er is niet in een sportief hokje te duwen en misschien is de YU MAN RACE daarom zo populair bij onze collega’s.”

Dit jaar heeft Odin Groep het professioneler aangepakt: “We doen niet zomaar mee. We pakken de trainingen serieus aan. Ons motto luidt dan ook ‘Work Hard, Play Harder’. Vanaf mei zijn we bezig met trainen. We hebben zelfs een personal trainer ingehuurd om zeker te weten dat we goed voorbereid zijn op het echte werk. Elke keer pakken we een ander parcours en zijn we gezamenlijk aan het trainen in Nijverdal of Delden. Het geeft een enorme kick om dat gehele proces met collega’s te doen. Of ze nou getraind of ongetraind zijn, iedereen geeft alles en het is heel tof om de bevlogenheid van alle collega’s te zien.”

Odin Groep is dit jaar ook een trotse sponsor van de YU MAN RACE. “Wij zijn verantwoordelijk voor de hosting van de websites en de app van de
YU MAN RACE. Wij zorgen ervoor dat de website optimaal draait en dat iedereen snel zijn of haar foto’s en looptijden kan inzien. Zo dragen we niet alleen sportief bij aan het mooiste sportevenement in de regio.”

Weten wat Odin groep nog meer doet op het gebied van IT? check dan: www.odin-groep.nl

 

Odin

Anderen bekeken ook

SCHRIJF JE NU IN!