PARTNERS

MEET YU MAN RACE, voormalig StrongmanRun. In 2012 vond de eerste editie in Hellendoorn plaats en was één van de grootste obstacle runs van Nederland. Jaarlijks staan er duizenden wedstrijdlopers en recreanten aan de start van deze uitdagende, en inmiddels zeer bekende obstacle run. TIMES ARE CHANGING: NEW PLANS & AMBITIONS! Sinds 2020 gaat de StrongmanRun verder onder de naam: YU MAN RACE! Met niet 2, maar 5 sportevents per jaar dragen wij bij aan de gezondheid van ieder mens.

De obstacle run blijft in Hellendoorn, of je nu kiest voor de 5KM, 10KM, 15KM of 21KM, het is en blijft een prachtig parcours met meer dan 50 obstakels. Met massale aantallen wat betreft toeschouwers, dit is ongekend! In 2022 verwachten wij in het weekend van de YU MAN RACE (27 & 28 augustus 2022) dan ook weer ruim 45.000 toeschouwers. Langs het parcours om te genieten van de prestaties van de runners met spectaculaire en hilarische obstakels.

Met een groot (social)media bereik, de vele deelnemers en het enthousiaste publiek biedt bedrijven en/of merken mooie kansen op exposure en vergroting van de naamsbekendheid. Daarnaast zijn er uitstekende faciliteiten om medewerkers en/of relaties een leuke dag te bezorgen!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? We gaan graag met je in gesprek om de wensen en behoeften te bespreken. Bel 0548-859806 voor het maken van een afspraak of stuur een mailtje naar: info@yumanrace.com

Als grootste bouwer van Nederland is het ons wel toevertrouwd uitdagende obstakels te bouwen voor de YU MAN RACE deelnemers! Daarnaast biedt dit partnership onze medewerkers de mogelijkheid lekker in beweging te zijn en deel te nemen aan een uniek en spectaculair event!

Marnix Drysdale VolkerWessels

Samen sterk en bouwend aan de toekomst om nog meer spectaculaire obstakels neer te zetten! We build next level!

URBANSKY
Rick Urban Urban-sky

Een sporthorloge, als serieuze sporter kan je eigenlijk niet meer zonder. Bij WayPoint weten we precies welk horloge bij jouw wensen past. Kom kijken en vergelijken!

Eric Havinga Waypoint

De samenwerking met de YU MAN RACE past helemaal binnen ons DNA. Dat de deelnemers hun gezonde spieren in gaan zetten voor kinderen met zieke spieren, vind ik fantastisch!

Minke Booij Spieren voor Spieren

Met het Eshuis actief programma hopen we een positieve en sportieve vibe bij de medewerkers te activeren. Deelname aan de YU MAN RACES is de challenge, niet persé een podiumplek, maar er juist met z’n allen voor gaan.

Harold Scheur Eshuis Accountants

Een nieuwe samenwerking met de YU MAN RACE! Samen tegen het stigma ''alleen voor vrouwen'', dit geldt niet bij Defensie en niet bij de YU MAN RACE. Met het Female Force programma staan we aan het begin van een samenwerking!

Permata de Geus Werken bij Defensie

Previder is een trotse partner van het mooiste sportevenement in de regio. Wij hechten veel belang aan teambuilding en de YU MAN RACE is bij uitstek hét event waarbij onze collega’s tot het uiterste moeten gaan.

Tim Timmerman Previder

Dit is een geweldig sportevenement in het Overijsselse landschap, met uitdagende hindernissen en een groot saamhorigheidsgevoel. Het zet veel mensen aan tot bewegen. Voor mij de mooiste obstaclerun van Nederland!

Martijn de Munnink Craft Sportswear Benelux

Als Benelux marktleider in sportvoeding in de duursport zijn wij dé specialist in sportvoeding en adviezen. Daarnaast zijn wij supporter en trotse partner van de YU MAN RACE. Een uniek evenement!

Henk-Jan Koershuis Sportvoedingwebshop.com

Samen grenzen verlegen, tot het uiterste gaan, oplossingen vinden en plezier beleven. Daarin vinden Bolk Transport en de YU MAN RACE deelnemers elkaar en daarom zijn we wederom partner van de YU MAN RACE.

Andre Pluimers BOLK Transport BV

Zoveel mogelijk mensen het plezier van hardlopen te laten ervaren, dat is de missie van Runnersworld. Of je nu loopt in het bos, langs de weg, op de atletiekbaan of door de modder, bij Runnersworld helpen we je graag!

Frank Wallet Runnersworld
MUNSTERHUIS

De YU MAN RACE en Land Rover Munsterhuis passen gewoon goed bij elkaar. Een Land Rover is gemaakt om obstacles te overwinnen. Dit zien we ook terug bij de organisatie en deelnemers van de YU MAN RACE. Samen gaan we tot het uiterste!

Herald Oude Hendrikman Munsterhuis Exclusief

De SCHOOL TOUR laat kinderen op een laagdrempelige en leuke manier kennis maken met sport en obstaclerunning specifiek. Wij bouwen graag mee aan dit sympathieke initiatief!

Inge Wessels Reggeborgh

Samen met onze klanten gaan we tot het uiterste om de organisatie online te laten scoren, o.a. met sterke campagnes en moddervette websites! Ook voor de YU MAN RACE gingen wij de uitdaging aan voor een betere online presentatie!

Sjoerd van der Hulst Digital Agency Moddit

Wij vinden bewegen belangrijk en gaan uitdagingen niet uit de weg. Voor deelnemers van de YU MAN RACE geldt dit ook. Univé draagt lokale evenementen een warm hart toe en wij zijn dan ook trotse partner van de YU MAN RACE!

Pieter-Jan Varekamp Univé

Als je een familiebedrijf bent en als bedrijfsmotto ‘Samen sterk’ hebt, dan kun je niet anders dan partner zijn van de YU MAN RACE. Al jaren zijn we trotse partner en kijken we er enorm naar uit met een groot Heutink team mee te doen.

Henk Fokke Heutink
DPG Media logo
Jumbo logo
Concept2 Logo
Assault Fitness logo
Gebakhuus logo

Partner worden?

SCHRIJF JE NU IN!