FEMALE FORCE

YU MAN RACE en Defensie slaan de handen in één, samen tegen stigma dat alleen hele sterke en stoere vrouwen kunnen werken bij Defensie of een Obstacle Run kunnen overwinnen. Wij willen samen laten zien dat Defensie en de YU MAN RACE het beste in vrouwen naar boven kunnen halen. Dat wil zeggen dat we 100 vrouwen in 100 dagen begeleiden naar hun doel. Dit doen we door een speciaal programma aan te bieden.

Je krijgt:

  • Een exclusief YU MAN RACE/DEFENSIE tight en shirt;
  • De nieuwste Saucony Trail hardloopschoenen;
  • Een te gekke KICK-OFF op geheime locatie van Defensie, inclusief nulmeting, training en lunch;
  • Gezamenlijke trainingen inclusief voortgangsmeting, yoga en lunch;
  • 100 dagen trainingsprogramma;
  • 25% korting op jouw startbewijs voor de YU MAN RACE OBSTACLE RUN;
  • Waardevolle adviezen, workshops en 24/7 contact met gediplomeerde trainers.

Dit programma kost normaal gesproken € 349,- p.p. Deze kosten worden voor een groot deel door de partners van het programma gedragen. Omdat wij serieuze en gemotiveerde dames zoeken vragen wij een eigen bijdrage van € 100,- p.p.

TRAINEN VOOR DE YU MAN RACE OBSTACLE RUN
Met het FEMALE FORCE programma train jij samen met 99 vrouwen in de voorbereiding naar de YU MAN RACE OBSTACLE RUN, de moddervette en uitdagende RACE op zondag 28 augustus 2022 in Hellendoorn! Tijdens de gezamenlijke trainingen ligt dan ook de focus op het trainen van de verschillende facetten van een OBSTACLE RUN i.c.m. hardlopen. Een startbewijs voor de OBSTACLE RUN is niet inbegrepen, maar alle FEMALE FORCE ladies krijgen 25% korting op hun inschrijving voor de YMR OBSTACLE RUN. Tijdens de KICK-OFF wordt, aan de hand van een nulmeting, gekeken op welk niveau je zit en welk doel (5KM, 10KM, 15KM of 21KM) het best bij jou past. We raden je aan om nog even te wachten met de inschrijving voor de OBSTACLE RUN tot je weet voor welke persoonlijke afstand jij gaat trainen, en je de kortingscode ontvangen hebt. Alle dames van het FEMALE FORCE programma zijn sowieso verzekerd van een plekje bij de OBSTACLE RUN!

LEEFTIJD
Bij het FEMALE FORCE programma, in samenwerking met Defensie, ligt de focus op het begeleiden van vrouwen tussen de 16 en 30 jaar. Ben jij man en/of ouder dan 30 jaar en wil jij ook graag met een groep samen trainen om je klaar te stomen voor de RACE? Neem dan een kijkje bij het BECOME YU MAN programma. Met een team van professionele trainers begeleiden we met het BECOME YU MAN programma 50 mannen/vrouwen bij het behalen van zijn of haar YU MAN RACE doel! Stoom je klaar voor jouw persoonlijke afstand!

INSCHRIJVING GESLOTEN
Houd onze website en socials in de gaten om de inschrijving voor het FEMALE FORCE programma 2022 niet te missen!

PS: Indien het programma geen doorgang kan vinden i.v.m. COVID-19, zal er een aangepast programma aangeboden worden.

 

       

Whatsapp ons!
SCHRIJF JE NU IN!