BECOME YU MAN

YU MAN RACE STOOMT 50 DEELNEMERS KLAAR VOOR HUN EIGEN YU MAN RACE DOEL!

Wil jij je goed voorbereiden op de YU MAN RACE? Zie je er tegenop om alleen te gaan trainen of weet je niet waar je moet beginnen? Wij gaan je helpen om jouw sportieve doel te bereiken!  

Met een team van professionele trainers gaan we 50 mannen/vrouwen begeleiden bij het behalen van zijn of haar YU MAN RACE doel! Het trainingsprogramma bevat drie gezamenlijke trainingen op een nu nog geheime locatie. Tijdens deze trainingen word je klaargestoomd voor de YU MAN RACE; je traint dus de verschillende facetten van een OBSTACLE RUN i.c.m. hardlopen. De professionele trainers kunnen jou adviseren over welke afstand het beste bij jou past, 5KM, 10KM, 15KM of 21KM. En dan word jij klaargestoomd voor jouw persoonlijke afstand, zodat jij goed voorbereid aan de start zult staan!

WANT TO BECOME YU MAN? Train mee met het programma en krijg:

– De allernieuwste trail hardloopschoenen van SAUCONY;
– YU MAN RACE/ SAUCONY Bandana;
– Passessie en gezamenlijke training;
– 2 gezamenlijke trainingen op 3 verschillende niveaus;
– 50 dagen trainingsprogramma;
– 25% korting op je inschrijving voor de YU MAN RACE OBSTACLE RUN;
– Waardevolle adviezen en 24/7 contact met professionele trainers.

Dit unieke pakket kost normaal gesproken € 249,-. Deze kosten worden voor een groot deel door de partners van het programma gedragen. Omdat wij serieuze en gemotiveerde deelnemers zoeken vragen wij een eigen bijdrage van € 89,- p.p. What are you waiting for?!?

KLAARSTOMEN VOOR DE YU MAN RACE OBSTACLE RUN
Met het BECOME YU MAN programma train jij samen met 49 anderen in de voorbereiding naar de YU MAN RACE OBSTACLE RUN, dé moddervette en uitdagende RACE op zondag 28 augustus 2022 in Hellendoorn! Tijdens de gezamenlijke trainingen ligt dan ook de focus op het trainen van de verschillende facetten van een OBSTACLE RUN i.c.m. hardlopen. Een startbewijs voor de OBSTACLE RUN is niet inbegrepen, maar alle deelnemers van het trainingsprogramma krijgen 25% korting op hun inschrijving voor de YMR OBSTACLE RUN. Tijdens de eerste training wordt gekeken op welk niveau je zit en word je door professionele trainers geadviseerd over welk doel (5KM, 10KM, 15KM of 21KM) het best bij jou past. We raden je aan om nog even te wachten met de inschrijving voor de OBSTACLE RUN tot je weet voor welke persoonlijke afstand jij gaat trainen, en je de kortingscode ontvangen hebt. Alle deelnemers van het BECOME YU MAN programma zijn sowieso verzekerd van een plekje bij de OBSTACLE RUN!

INSCHRIJVING 2021 IS GESLOTEN.
Houd onze website en socials in de gaten om de inschrijving voor 2022 niet te missen!

 

Check hier de video van het programma van een eerder jaar! 

Whatsapp ons!
SCHRIJF JE NU IN!