URBAN NIGHT TRAIL

9 februari 2024

Op vrijdagavond 9 februari 2024 organiseren wij in het centrum van Hengelo de tweede editie van een uniek hardloopevent: de URBAN NIGHT TRAIL. De URBAN NIGHT TRAIL Hengelo is een fun run die start en finish in het centrum van Hengelo. Het parcours gaat langs 20 prominente plekken en gebouwen in Hengelo. Deze plekken en gebouwen zullen worden verlicht. De start en finish is voor de horeca hotspot van Hengelo de Three Musketeers in de Pastoriestraat. Tevens is er een leuke afterparty op het Pastorieplein!! Hoe tof is dat?! De URBAN NIGHT TRAIL is er in twee verschillende afstanden. De 5KM en 10KM en geschikt voor zowel de getrainde als de beginnende loper. Loop 5KM of 10KM in het donker en geniet van het unieke spektakel in de verlichte binnenstad van Hengelo. It’s up to YU!!

Bestel direct je tickets Bekijk het parcours
ONTDEK DE YU MAN RACE
Urban Night Trail

URBAN NIGHT TRAIL

5KM
URBAN NIGHT TRAIL

FUN RUN zonder tijdsregistratie vol in beleving met led, disco en laser. De 5KM is geschikt voor de beginnende loper die wil genieten van het unieke spektakel in de verlichte binnenstad van Hengelo. | Start 20:00

10KM
URBAN NIGHT TRAIL

FUN RUN zonder tijdsregistratie vol in beleving met led, disco en laser. De 10KM is geschikt voor zowel de getrainde als de beginnende loper. | Start 19:00

URBAN NIGHT TRAIL

BESTEL HIER JE TICKETS

Type ticket Aantal Prijs
URBAN NIGHT TRAIL - 5KM
 20,00

URBAN NIGHT TRAIL 2023

Wat krijg je bij de tickets

Bij het bestellen van een ticket voor de YU MAN RACE URBAN NIGHT TRAIL krijg je niet alleen een startbewijs maar ook onderstaande extra's:

yu man app YMR APP INCL. TRAININGSSCHEMA'S
drinks VERZORGING ONDERWEG
medaille FINISHER MEDAILLE
finishfoto ACTIEFOTO'S

Het parcours

Hieronder het parcours van de eerste editie van de YMR URBAN NIGHT TRAIL wat langs en door 20 prominente plekken en gebouwen in Hengelo gaat. Start en finsh voor de Three Musketeers in de Pastoriestraat. Geniet van een run vol beleving waarbij LED, disco en laser op het parcours aanwezig zullen zijn. Zodra het parcours van 2024 bekend is, plaatsen we deze hier. Volg onze social media kanalen voor de laatste informatie en updates.

SCHRIJF JE NU IN!