URBAN NIGHT TRAIL

8 februari 2024

Op donderdagavond 8 februari 2024 organiseren wij in het centrum van Hengelo de tweede editie van een uniek hardloopevent: de URBAN NIGHT TRAIL. De URBAN NIGHT TRAIL Hengelo is een fun run die start en finish in het centrum van Hengelo. Het parcours gaat langs 20 prominente plekken en gebouwen in Hengelo. Deze plekken en gebouwen zullen worden verlicht. De start en finish is voor de horeca hotspot van Hengelo de Three Musketeers in de Pastoriestraat. Tevens is er een leuke afterparty op het Pastorieplein!! Hoe tof is dat?! De URBAN NIGHT TRAIL is er in twee verschillende afstanden. De 5KM en 10KM en geschikt voor zowel de getrainde als de beginnende loper. Loop 5KM of 10KM in het donker en geniet van het unieke spektakel in de verlichte binnenstad van Hengelo. It’s up to YU!!

Bestel direct je tickets Bekijk het parcours
ONTDEK DE YU MAN RACE
Urban Night Trail

URBAN NIGHT TRAIL

5KM
URBAN NIGHT TRAIL

FUN RUN zonder tijdsregistratie vol in beleving met led, disco en laser. De 5KM is geschikt voor de beginnende loper die wil genieten van het unieke spektakel in de verlichte binnenstad van Hengelo. | Start 20:00

10KM
URBAN NIGHT TRAIL

FUN RUN zonder tijdsregistratie vol in beleving met led, disco en laser. De 10KM is geschikt voor zowel de getrainde als de beginnende loper. | Start 19:00

Deze editie is uitverkocht!

Bekijk de merch.
Urban Night Trail

Een unieke fun run door het centrum van Hengelo!

Ben je op zoek naar een unieke hardloopervaring? Dan is de Urban Night Trail van Yu Man Race perfect voor jou! Deze Fun Run is een buitengewone hardloopwedstrijd die plaatsvindt in het bruisende centrum van Hengelo. Met dit evenement combineert Yu Man Race sport, avontuur en plezier tot een onvergetelijke ervaring voor zowel ervaren lopers als enthousiaste beginners. Doe mee samen met vrienden, familie of collega’s en laat je betoveren door de magie van de binnenstad van Hengelo.

Ontdek al onze events

Wat krijg je bij de tickets

Bij het bestellen van een ticket voor de YU MAN RACE URBAN NIGHT TRAIL krijg je niet alleen een startbewijs maar ook onderstaande extra's:

yu man app YMR APP INCL. TRAININGSSCHEMA'S
drinks VERZORGING ONDERWEG
medaille FINISHER MEDAILLE
finishfoto ACTIEFOTO'S

Het parcours

Hieronder het parcours van de 2e editie URBAN NIGHT TRAIL weergegeven. Het parcours gaat langs en door 20 prominente plekken en gebouwen waaronder Hazemeijer, Metropool, ROC de Gieterij, Broedplaats Oogst, Sint Lambertusbasiliek, Stadhuis, Museum Hengelo en Club Roxx. Geniet van een run vol beleving waarbij LED, disco en laser op het parcours aanwezig zullen zijn. Volg onze social media kanalen voor de laatste informatie en updates.

Veelgestelde vragen over de Urban Night Trail

Wat is de minimum leeftijd voor deelname?
De minimale leeftijd voor deelname aan de 5 km is 12 jaar, de minimale leeftijd voor de 10 km is 14 jaar.
Kan ik me al inschrijven voor de Urban Night Trail?
De inschrijving voor de Urban Night Trail is geopend. Kies de afstand die het best bij jou past en haal jouw startbewijs. Inschrijven doe je via de ticketshop op onze website.
Wat zijn de starttijden van de Urban Night Trail?
De starttijden van de Urban Night Trail zijn als volgt: 19:00 uur start de 10KM 20:00 uur start de 5KM
Wat krijg ik bij mijn inschrijving voor de Urban Night Trail?
Bij het bestellen van een ticket voor de Urban Night Trail krijg je niet alleen een startbewijs, maar ook extra's zoals toegang tot de Yu Man Race app met trainingsschema's, verzorging onderweg, een finisher medaille en actiefoto's.
Waar is de Urban Night Trail?
Het parcours van de Urban Night Trail loopt door het centrum van Hengelo en begint bij de Three Musketeers.
Waar komt het parcours langs?
Het parcours van de Urban Night Trail voert je langs 20 prominente plekken en gebouwen in Hengelo, die prachtig verlicht zullen zijn. Ren door het stadhuis, het museum, het treinstation, de Schouwburg, de bioscoop en de leukste cafés!
Word je tijd bij de Urban Night Trail geregistreerd?
Er vindt geen tijdsregistratie plaats bij de Urban Night Trail. Het is een echte fun run, waarbij het niet gaat om de snelste tijd.
Is de Urban Night Trail geschikt voor beginners?
Absoluut! De 5 km is speciaal geschikt voor beginnende hardlopers die willen genieten van het unieke spektakel in de verlichte binnenstad van Hengelo.
Whatsapp ons!
SCHRIJF JE NU IN!