DEELNEMERS INFORMATIE

Na 3 jaar is het EINDELIJK zo ver, de 1e editie van de YU MAN RACE. We beginnen zaterdag 27.08.2022 met de YU MAN RACE HALF MARATHON gevolgd door de YU MAN RACE KIDS OBSTACLE RUN en we sluiten deze dag af met het koningsnummer van de WORLD SERIES de 400M. Op zondag 28.08.2022 vindt de YU MAN RACE OBSTACLE RUN (5, 10, 15 & 21 KM) plaats. We beloven dat dit MODDERVETTE spektakel een weekend wordt om nooit te vergeten!! Om ervoor te zorgen dat alle deelnemers goed voorbereid aan de start verschijnen, hebben wij voor jullie belangrijke deelnemers informatie opgesteld.

Deelnemersinformatie YU MAN RACE OBSTACLE RUN

Heb jij een startbewijs voor de YU MAN RACE OBSTACLE RUN (World Series, 5KM, 10KM, 15KM en 21KM)? Bekijk dan snel de deelnemersinformatie met praktische informatie voor jouw RACE zodat je goed voorbereid aan de start staat.

YMR OBSTACLE RUN

Deelnemersinformatie YU MAN RACE HALF MARATHON

Heb jij een startbewijs voor de YU MAN RACE HALF MARATHON (10KM & 21KM)? Bekijk dan snel deze deelnemersinformatie met praktische informatie voor jouw RACE zodat je goed voorbereid aan de start staat.

YMR HALF MARATHON

Deelnemersinformatie YU MAN RACE KIDS OBSTACLE RUN

Heeft jouw zoon en/of dochter een startbewijs voor de YU MAN RACE KIDS OBSTACLE RUN (1.5KM & 3.0KM)? Bekijk dan snel deze deelnemersinformatie met praktische informatie zodat het een MODDERVETTE spektakel wordt voor jouw zoon en/of dochter.

 

YMR KIDS OBSTACLE RUN

Anderen bekeken ook

SCHRIJF JE NU IN!