Maak kans op een weekendweg

In samenwerking met Vakantiepark Landgoed De Hellendoornse Berg mogen we dit jaar een fantastisch weekend weg t.w.v. 500 euro weggeven! Deze prijs t.w.v. 500 verloten wij onder alle deelnemers die zich voor 30.05.2024 voor de HALF MARATHON, de KIDS OBSTACLE RUN op 07.09 of de OBSTACLE RUN op 08.09 hebben ingeschreven.

 

Wat kun je winnen?
Een weekendverblijf in een luxe vakantiehuis voor 4 personen t.w.v. 500 euro tijdens het weekend van HALF MARATHON, KIDS OBSTACLE RUN en OBSTACLE RUN bij Landal Landgoed De Hellendoornse Berg! 

Hoe maak je kans?
Schrijf je in vóór 30 mei 2024 aan voor de HALF MARATHON, de KIDS OBSTACLE RUN op 07.09 of de OBSTACLE RUN op 08.09. Meld je daarnaast aan voor onze nieuwsbrief en maak automatische kans op een heerlijk lang weekend weg in de prachtige natuur van het Sallandse en Twentse Landschap!

Belangrijke details:
Zorg ervoor dat je je aanmeldt vóór 30 mei 2024 om kans te maken! De winnaar wordt op 1 juni 2024 bekend gemaakt, dus houd onze website en sociale mediakanalen goed in de gaten!

Doe vandaag nog mee en maak je klaar voor een moddervet avontuur en combineer jouw sportieve avontuur met een heerlijk lang weekend weg in het prachtige landschap van Salland en Twente!

 

TICKETS BESTELLEN!
Whatsapp ons!
SCHRIJF JE NU IN!