TIPS VOOR YU EERSTE OBSTACLE RUN!!

Ga jij op 3 september voor het eerst deelnemen aan de obstacle run en kun je wel wat hulp gebruiken? Lees dan snel verder! Wij helpen je graag op weg want dit moddervette event moet je minimaal één keer meegemaakt hebben. Het is een te gekke ervaring. Velen kunnen na de eerste obstacle run er geen genoeg van krijgen!!

Kan iedereen meedoen?

Durf jij je te wagen aan dit moddervette event, maar twijfel je of je dit wel kunt? Niet nodig! Je hoeft geen topatleet te zijn om mee te kunnen doen aan een obstacle run. Het is een spectaculaire race voor alle niveaus met te gekke hindernissen! Je kiest zelf je afstand: 5, 10, 15 of 21 KM. Hoe groter de afstand, hoe uitdagender de obstacle run wordt. Tijdens de YU MAN RACE OBSTACLE RUN draait het om hardlopen (niet kilometerslang non-stop rennen) en het overwinnen van spectaculaire obstakels. Dit maakt de race een overwinning en super tof om te doen! 

STAP 1: GEBRUIK YMR TRAINER APP

Bereid je maximaal voor en maak gebruik van onze eigen YMR TRAINER APP! De YU MAN RACE is geschikt voor iedereen. Beginners or winners, for gold or for fun, individuals or teams. Met een goede basisconditie kom je al een heel eind, maar het blijft belangrijk om je goed voor te bereiden. Dat kan natuurlijk op je eigen manier en in je eigen tijd, maar met behulp van de Trainingsapp wordt het nog veel leuker en makkelijker. De YMR TRAINER APP helpt je om maximaal te knallen op ons volgende event! Of je nu gaat voor de THROWDOWN, HALF MARATHON of de OBSTACLE RUN, we hebben verschillende programma’s om je perfect voor te bereiden op jouw RACE. Voor alle events en afstanden hebben wij trainingsschema’s op maat samengesteld en deze zijn eenvoudig te volgen. Daarnaast staat onze professionele en gediplomeerde trainer voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies.

STAP 2: Trainingen in voorbereiding op jouw eerste obstacle run!  

Naast YU MAN TRAINER APP kun je ook meedoen aan onze voorbereidingstrainingen. Dit is een perfecte training in de voorbereiding op de YU MAN RACE OBSTACLE RUN! Je traint altijd op je eigen niveau want we verdelen de groep in verschillende subgroepen. De trainingen vinden altijd plaats onder begeleiding van meerdere professionele trainers, die je naast een uitdagende training ook tips en tricks leren om de obstakels nog beter te overwinnen. Kortom, de trainingen zijn de perfecte voorbereiding op jouw eerste obstacle run! 

STAP 3: Draag de juiste kleding 

Niks is belangrijker dan een goede outfit tijdens een obstacle run. Je wilt natuurlijk blessures voorkomen en met zo weinig mogelijk tegenslagen over de finish. Het dragen van de juiste kleding is daarom ook super belangrijk. We adviseren iedereen een lange dunne tight te dragen. Deze droogt snel, schuurt niet en beschermt je optimaal als je over de obstakels klimt of kruipt. Benieuwd naar welke kleding jij het beste kunt dragen tijdens je eerste obstacle run? Bekijk dan snel het kledingadvies voor de YU MAN RACE OBSTACLE RUN of shop nu snel onze toffe YMNRC merch in onze webshop.

Schoenkeuze 

Het kiezen voor de juiste schoenen tijdens een obstacle run is ook echt een must. Kun jij wel advies gebruiken voor je schoenkeuze? Bekijk dan snel de blog: DE BESTE SCHOENEN VOOR JE OBSTACLE RUN IN 2023.

STAP 4: SAMEN TRAINEN IS LEUKER DAN ALLEEN! 

Vind je het lastig om alleen te trainen? Kijk dan in je omgeving voor een YU MAN RACE partnerclub of train samen met een maatje. Samen trainen, werkt motiverend en is ook nog eens leuk! Ook tijdens de obstacle run kun je elkaar helpen. Dit maakt het super leuk om samen met je vriend(inn)en en/of collega’s over de finish te komen!!

Wil je meer weten over hoe je je moet voorbereiden op een obstacle run? Lees snel: 8 tips voor een succesvolle Yu Man Race

Voor nu heel veel plezier en succes met de voorbereidingen op dé RACE!!!!

SEE YU SOON! 

 

Anderen bekeken ook

Whatsapp ons!
SCHRIJF JE NU IN!